Advies over Lean en Six Sigma

Slimmer werken met Lean en Six Sigma zorgt voor blije klanten, gemotiveerde medewerkers en een goed bedrijfsresultaat. We zetten ons al 10 jaar in om organisaties uit alle branches daarbij te helpen. Daarmee hebben we uitgebreide kennis en ervaring opgedaan en kunnen we ons goed inleven in iedere bedrijfssituatie. Onze kennis en ervaring delen we graag met jou.

Lean en Six Sigma zorgen ervoor dat organisaties continu weten wat hun klanten belangrijk vinden. Het zorgt voor efficiënte werkprocessen en een werkomgeving waar medewerkers graag werken. Bovendien bevordert het innovaties en waarmee je je concurrenten telkens een stapje voor blijft. Dit alles maakt het toepassen van Lean en Six Sigma zo succesvol.

Maar hoe begin je met Lean en Six Sigma? Wat kun je er in jouw specifieke organisatie van verwachten? Wat betekent het voor de directie en medewerkers? Is er voldoende draagvlak? Hele valide vragen die voor iedere organisatie weer anders zijn.

Organisaties verbeteren met Lean en Six Sigma is wat ons drijft. Wij gaan daarbij verder dan alleen het efficiënt maken van werkprocessen door het wegnemen van verspillingen. We werken aan een cultuur van continu verbeteren waarin de houding “wat ik vandaag doe, kan ik morgen beter” centraal staat. Samen kijken we naar wat jouw organisatie nodig heeft, bepalen we de visie en doelstellingen en gaan we stapje voor stapje aan de slag met verbeteren. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Lean organisatiescan
  • Lean pilotproject
  • DMAIC verbeterproject
  • Maatwerk verbeterprogramma

 

 

Ga naar WhatsApp