De ervaringen van: Bram van der Sluijs

Bram van der Sluijs is werkzaam bij het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Vorige maand heeft hij onze Lean Six Sigma Yellow Belt training gevolgd en wij vroegen hem om zijn ervaringen met ons te delen.

Doelen bereikt

Vrijdag 20 november heb ik kennis mogen maken met Lean Six Sigma tijdens de Yellow Belt training van Bureau Tromp. Waarom ik de training ben gaan doen? Ik wilde de taal en gebruiken van Lean beter leren kennen, een leuke dag hebben en tevens mijn netwerk uitbreiden. Deze doelen heb ik zeker bereikt! Niet alleen was het leuk om naar de ervaringen van andere cursisten te luisteren en heb ik gedurende de dag leuke mensen leren kennen, ook heb ik inhoudelijk veel van de dag opgestoken.

Zo werden in het theoretische gedeelte eerst de belangrijke Lean principes uitgelegd, welke vervolgens actief moesten worden ingezet tijdens een praktijksimulatie. Dit zorgde ervoor dat ik in één dag goed kennis heb kunnen maken met Lean. Ik heb door de training het vertrouwen opgedaan om binnen mijn eigen organisatie, maar ook in mijn eigen leven, met Lean aan de slag te gaan. Al met al een erg leerzame training!

Wil jij ook de basis van Lean en Six Sigma ontdekken en leren toepassen? Boek dan hier de 1-daagse Yellow Belt training.

Ga naar WhatsApp