Bureau Tromp versterkt team met Carla van Wees 

Algemeen

Bureau Tromp versterkt team met Carla van Wees 

Ontmoet onze nieuwe senior-trainer/consultant Carla van Wees. Sinds kort versterkt zij het team bij Bureau Tromp. Zij richt zich op alles wat betreft Lean Six Sigma. Daarnaast zal ze ook consultancy taken oppakken om daar verder in te ontwikkelen. Carla zegt: “Ik kijk er ontzettend naar uit om een verschil te maken tijdens de trainingen.” 

Carla van Wees haar ervaring bestaat uit het geven van trainingen en het begeleiden van trajecten van Slimmer Werken in de breedste zin van het woord. Denk dan aan: het beter laten samenwerken van een team, maar ook om een leidinggevende het overzicht te bieden in het brede takenpakket of de werkdruk te verlagen.

De Lean Six Sigma Black Belt opleiding die zij eerder deed was hierop een logische aanvulling. Procesverbetering leidt tot meer overzicht, werkdrukverlaging, meer werkplezier en kostenverlaging. 

Als operationeel leidinggevende bij de GGD in de crisisorganisatie deed ze nog eens extra ervaring op in het werken met veel verschillende typen mensen, een continu veranderende omgeving, veel verschillende problemen en hoge eisen. “Mijn tactiek is om eerst te observeren en vervolgens met nieuwe verbeteringen te komen. Door te kijken en te onderzoeken, leer je nu eenmaal meer” zegt Carla. 

Carla haar manier van trainen is met passie, plezier met een humoristisch inslag en zoekt graag creatieve werkvormen om het kwartje bij mensen te laten vallen.

 

 

Ga naar WhatsApp