Yellow Chips BV is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van ambachtelijke groente- en aardappelchips. Ze richten zich op gezonde en duurzame snacks, vaak geproduceerd met biologische en lokaal geteelde ingrediënten. Het bedrijf speelt in op de groeiende vraag naar gezondere alternatieven voor traditionele chips en probeert daarbij een balans te vinden tussen smaak, gezondheid en duurzaamheid.

De vraag: Yellow Chips BV schakelde Bureau Tromp in om hen te ondersteunen bij Policy Deployment, oftewel het proces om lange termijn strategische doelstellingen op een gestructureerde manier te vertalen naar operationele doelen. Policy Deployment helpt organisaties om hun strategie niet alleen te formuleren, maar ook effectief uit te voeren, met een duidelijke focus op wat echt belangrijk is voor het succes van de organisatie.

Onze aanpak: Wij hebben de directie van Yellow Chips begeleid bij het opstellen van hun meerjarenstrategie en het vertalen daarvan naar concrete operationele doelen. Hiervoor maakten we gebruik van de Hoshin Kanri-matrix, een krachtige tool waarmee strategische doelen stapsgewijs worden doorvertaald naar alle lagen van de organisatie.

Workshops en uitvoering: We hebben verschillende interactieve workshops georganiseerd om dit proces te begeleiden. Deze workshops boden de gelegenheid om strategieën samen met het management van Yellow Chips te toetsen, bij te stellen en te vertalen naar heldere actiepunten voor de komende jaren. Hierdoor werd niet alleen de strategie voor de komende periode scherp gesteld, maar kwam er ook een duidelijke focus op de uitvoering ervan.

Resultaat: Het resultaat? Yellow Chips heeft nu een glasheldere strategie voor de toekomst, met een scherp afgebakend plan van aanpak en duidelijke prioriteiten. Hierdoor kan het managementteam zich richten op wat er echt toe doet, zonder afgeleid te worden door randzaken.

Neem contact op met onze consultants

"*" geeft vereiste velden aan

Gerelateerd
Artikel bekijken

Accenture

Lees meer
Artikel bekijken

Vesteda

Lees meer
Artikel bekijken

Gemeente Haarlemmermeer

Lees meer
Ga naar WhatsApp