Slimmer werken,
blije klanten

Lean Six Sigma Champion

Ben jij manager en wil jij met jouw afdeling slimmer en daarmee betere resultaten behalen? Dan is de in-company Lean Six Sigma Champion training iets voor jou.

Klassikaal en online
De Lean Six Sigma Champion training wordt zowel online als klassikaal gegeven. Geef bij het inschrijven jouw voorkeur aan.
 

Offerte aanvragen

InhoudCertificeringMaatwerkKosten

Inhoud van deze Champion opleiding

Lean of Lean Six Sigma is de methode om je processen efficiënter in te richten en een cultuur voor continu verbeteren te realiseren. Het management heeft daar een belangrijke rol in. De Champion training bereidt je daarop voor. In deze training krijg je antwoord op vragen zoals:

  • Wat is Lean en Six Sigma?
  • Hoe voer ik Lean Six Sigma in en hoe houd ik het levend?
  • Wat is de DMAIC projectaanpak en wat is mijn rol daarin?
  • Hoe selecteer ik de meest succesvolle Lean Six Sigma projecten?
  • Hoe kan ik een een effectieve Lean organisatie opzetten?
  • Hoe stuur ik de verschillende rollen (Green Belts en Black Belts) aan?

In deze twee-daagse training leer je Lean Six Sigma Green en Black Belts te inspireren en te ondersteunen bij het uitvoeren van projecten. Je faciliteert de goede doorgang van projecten en beoordeelt dat de juiste projecten worden uitgevoerd waarbij je doorvraagt op de onderliggende business case. Door de juiste vragen te stellen, beoordeel je de haalbaarheid van ieder project (gedurende de gehele looptijd) op vaste momenten. Door een gedeelde visie op Lean en Six Sigma binnen jouw organisatie worden veranderingen gerealiseerd. De inzet van de juiste communicatiemiddelen en borging zorgen ervoor dat de veranderingen ook blijvend zijn.

Heb je interesse in de Lean Six Sigma Champions training?

Neem contact met ons op via 030 227 0000 of info@bureautromp.nl. We helpen je graag verder!

Bureau Tromp is een geaccrediteerde Lean Six Sigma opleider

De trainingen van Bureau Tromp zijn geaccrediteerd door The Council for Six Sigma Certification (CSSC). Hiermee voldoen onze trainingen aan de internationale standaarden voor Lean Six Sigma opleidingen. Onze trainingen worden op basis van ruim 900 reviews beoordeeld met een 9 (bron: Feedback Company).

Heb je vragen over de Lean Six Sigma Champion Training?

Neem dan contact op via 030 227 0000 of info@bureautromp.nl We helpen je graag verder!

Altijd maatwerk en toegespitst op jouw organisatie

Onze in-company Champion opleiding is altijd maatwerk en toegespitst op de context van jouw organisatie en branche. Alleen ervaren Black Belts en Master Black Belts verzorgen bij ons Champions opleidingen. Deze Black Belts hebben een zeer ruime ervaring in het aansturen van Lean Six Sigma projecten en programma’s bij diverse organisaties

Interesse in onze Lean Six Sigma opleidingen?

Neem contact op via 030 227 0000 of info@bureautromp.nl voor het vrijblijvend inplannen van een afspraak. We helpen je graag verder!

Offerte per mail

Investering

De kosten voor deelname zijn € 3.800 (excl. reiskosten en 21% BTW & 0% BTW voor particulieren en organisaties met een BTW-vrijstelling) per groep of managementteam. Dit is inclusief voorbereiding en alle trainingsmaterialen.

Boek nu!

Neem contact op via 030 227 0000 of info@bureautromp.nl voor meer informatie of het inplannen van de Lean Six Sigma Champion training.

Chat openen
1
💬 Heb je hulp nodig?
Hi! Kan ik je ergens mee helpen? Open de chat en stel je vraag.