Onze dienstverlening:

In samenspraak met de co-trainers werden de trainingen op maat aangepast voor P-Direkt. Dit betekent dat bijvoorbeeld eigen processen werden gebruikt als voorbeeldcases. De meest effectieve instrumenten die gebruikt zijn om de voorgaande processen bij P-Direkt te verbeteren kregen meer aandacht en daarnaast werden de andere leermiddelen (huiswerkopdrachten, videos) hierop afgestemd. Uiteraard vormden de genoemde instrumenten zoals SIPOC, VSM, Brown papers en Kaizen een standaard onderdeel van onze trainingen.

In samenspraak met co-trainers werd het definitieve curriculum bepaald. Het was een “cafetaria-model” waarbij de instrumenten die meer aandacht nodig hadden met meer voorbeelden, praktijksimulaties, games etc werden ingepast in het programma. Na het afronden van iedere training gingen de co-trainer en de trainer van Bureau Tromp samen de training evalueren. Hierbij werd op basis van de reacties van de deelnemers het trainingscurriculum, waar nodig, aangescherpt. Ook tijdens de training was er vanzelfsprekend ruimte voor aanpassingen. Bijvoorbeeld meer aandacht voor het in kaart brengen van processen (Value Stream Mapping) waarbij eventueel eigen processen al werden ingebracht. Hierbij was het ook zaak om het verdere verloop van het projectenprogramma in de gaten te houden. Bepaalde afdelingen of processen die al op korte termijn werden aangepakt konden dan prima als voorbeeld dienen. De gesignaleerde verspillingen waren dan een mooi vertrekpunt en daarnaast toonde het de praktische toepasbaarheid direct aan.

Jelle Marius

Business Development Manager

Jelle Marius heeft ervaring opgedaan bij verschillende organisaties en altijd in samenwerking met klanten. Van financiële dienstverlening, e-commerce en IT naar Lean Six Sigma consultancy. Vanwege zijn brede achtergrond kan hij zich goed inleven in verschillende situaties.

Start ook met efficiënter werken

Heb jij het idee dat er ‘iets’ beter kan in jouw organisatie maar weet je nog niet wat? Vraag dan de Lean Operational Excellence Quick Scan aan. Deze scan biedt uitkomst voor organisaties die zelf aan de slag willen met verbeteren. Liever een Bureau Tromp consultant die het traject van begin tot eind leidt? Neem contact op voor de mogelijkheden.

"*" geeft vereiste velden aan

Gerelateerd
Artikel bekijken

BAM Infra

Lees meer
Artikel bekijken

BBKwadraat

Lees meer
Artikel bekijken

Boehringer Ingelheim Animal Health Operations B.V. in Weesp

Lees meer
Ga naar WhatsApp