Slimmer werken,
blije klanten

Reinier Tromp

Ik ben: Reinier Tromp, ik woon samen met Eva en mijn twee (jonge) dochters. In 2010 ben ik begonnen met Bureau Tromp. Een eigen bedrijf in combinatie met een jong gezin betekent weinig vrije tijd. Gelukkig vind ik ondernemen en het onderdeel zijn van een gezin allebei erg leuk, dus ik ben een blij man! Dat ik gegrepen zou worden door Lean is achteraf geen verrassing. Tijdens mijn studie aan de HTS Autotechniek hoorde ik al over de bijzondere prestatie die Toyota heeft neergezet en toen ik daarna Bedrijfskunde ging studeren, was het voor mij wel duidelijk dat Lean mijn vakgebied zou worden.

Reinier Tromp

5 termen die mij omschrijven: Ik ben nieuwsgierig, ondernemend, betrokken en soms wat ongeduldig.

Ik doe: Bij Bureau Tromp ben ik bezig met het opzetten van nieuwe initiatieven (www.rpaexperts.nl) en probeer ik ons bedrijf iedere dag een beetje beter te maken.

In mijn vrije tijd: verdeel ik mijn aandacht tussen gezin en hobby’s als fietsen, hardlopen en fitness.

Werken bij Bureau Tromp ervaar ik als: Een droombaan. Iedere dag is anders. Het is telkens weer een uitdaging mijn klanten zo goed te helpen en er tegelijkertijd voor te zorgen dat ons team ook zelf iedere dag een stukje beter functioneert. Zolang ik aan het eind van m’n werkweek nog steeds op die vlakken vooruitgang zie, rijd ik met een glimlach naar huis.

Meer van Reinier:

Column: Lean is kinderlijk eenvoudig

Email: tromp@bureautromp.nl
LinkedIn: Reinier Tromp

Chat openen
1
💬 Heb je hulp nodig?
Hi! Kan ik je ergens mee helpen? Open de chat en stel je vraag.