Slimmer werken,
blije klanten

Reinier Tromp

Ik ben: Reinier Tromp (1976). Sinds de oprichting in 2010 ben ik partner bij Bureau Tromp. Daarvoor heb ik bij diverse adviesbureaus gewerkt als consultant en Lean Six Sigma Black Belt. Ik heb Bedrijfskunde gestudeerd aan Universiteit Nyenrode en ben daarnaast opgeleid als ingenieur aan de HTS Autotechniek.

Reinier Tromp

5 termen die mij omschrijven: Ik ben ondernemend, resultaatgericht, optimistisch en betrokken. Daarnaast probeer ik geduldig te zijn, maar op dat punt kan ik mezelf nog wel wat ontwikkelen ;-)

Ik doe: Bij Bureau Tromp adviseer ik klanten over het bereiken van een cultuur waarin continu verbeteren vanzelfsprekend is. Daarnaast begeleid ik onze consultants in hun professionele ontwikkeling en doe ik sales en accountmanagement.

In mijn vrije tijd: Ik verdeel mijn vrije tijd tussen mijn gezin (vriendin Eva en dochters Julie en Eliza) en hobby’s als fietsen, hardlopen en fitness.

Werken bij Bureau Tromp ervaar ik als: Een droombaan. Iedere dag is anders. Het is telkens weer een uitdaging mijn klanten zo goed te helpen en er tegelijkertijd voor te zorgen dat ons team ook zelf iedere dag een stukje beter functioneert. Zolang ik aan het eind van m’n werkweek nog steeds op die vlakken vooruitgang zie, rijd ik met een glimlach naar huis.

Meer van Reinier:

Column: Lean is kinderlijk eenvoudig

Sponsored post_1200x420

Verbeteren met Lean? Lees meer over o.a. Lean tools en tips mét praktische voorbeelden waarmee je vandaag al kunt starten!
Download gratis