Slimmer werken,
blije klanten

Lean Six Sigma trainer

Wij zoeken per direct een ervaren Lean Six Sigma trainer. Ben jij die enthousiaste Green of Black Belt consultant mét ervaring in het geven van trainingen en coaching?

Lean Six Sigma trainer

Bureau Tromp is een creatief en ondernemend advies, coaching en trainingsbureau. Slimmer werken is wat ons drijft. Al 10 jaar helpen wij onze klanten bij het verbeteren van hun organisaties en werkprocessen met behulp van de Lean Six Sigma methodiek. Wij onderscheiden ons daarbij met onze persoonlijke, creatieve en resultaatgerichte aanpak, flexibiliteit in uitvoering en het meedenken met onze klanten. We zijn op dit moment met 15 collega’s. Vanwege de toenemende vraag naar onze dienstverlening zijn we op zoek naar versterking van het team.

We maken onderdeel uit van de Improvement Group. Als de situatie daarom vraagt kunnen we snel schakelen met onze zusterorganisaties Agile Scrum Group en RPA Experts. Samen met hen beleven we bovendien onvergetelijke bedrijfsuitjes en gezellige borrels. Want teambuilding mag natuurlijk niet vergeten worden!

De functie
Werken als Lean Six Sigma trainer betekent dat je bij diverse opdrachtgevers over de vloer komt voor trainingen en coaching. Ook verzorg je open-inschrijving trainingen op onze trainingslocatie in Utrecht en draag je bij aan het verder ontwikkelen van onze trainingen. Je helpt mensen groeien in hun carrière en organisaties verbeteren. Kortom, een afwisselende baan, waarbij je telkens nieuwe mensen en organisaties ontmoet en zelf ook groeit als Lean Six Sigma expert.

Wat vragen wij van jou?

  • Een afgeronde relevante HBO of WO-opleiding
  • Afgeronde Lean Six Sigma Green of Black Belt opleiding
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
  • Ervaring in coaching en het geven van trainingen
  • De ambitie om jezelf te ontwikkelen

Wat bieden wij jou?

  • Een marktconform salaris
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Opleidingen die je nóg beter gaan maken
  • Een inspirerende werkplek in Utrecht
  • En niet te vergeten: een gezellig team en onvergetelijke bedrijfsuitjes

Selectieprocedure 
Waarom drie gesprekken in twee weken als je ze ook in een dagdeel kunt doen? Om deze reden organiseren wij periodiek een ‘Consultant Mania event’. Je voert in een dag twee gesprekken, geeft een presentatie en maakt een opdracht. Een intensieve dag, dat zeker, maar zo leren we elkaar goed kennen en ben je snel op weg naar je nieuwe baan bij Bureau Tromp!

Ben je overtuigd?

Mooi! Email ons dan jouw CV en motivatie. Jouw contactpersoon voor deze vacature is Marjolein de Brouwer.

Heb je nog vragen of wil je een toekomstige collega leren kennen? Bel ons via 030 227 0000 of stuur een mail naar info@bureautromp.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Ook indien je profiel niet voldoet aan de gestelde eisen, willen wij je vragen niet te reageren.