Slimmer werken,
daar helpen wij organisaties bij

Onze Lean trainingen

Met de juiste Lean training verbeter je zelf je bedrijfsprocessen. Onze trainingen variëren van basisniveau tot (ver)gevorderd. Al onze Lean trainingen zijn ook beschikbaar in het Engels.

Onze Lean trainingen zijn opgesteld volgens de wereldwijde standaarden (Lean Competency System) van het Lean Enterprise Reseach Centre (LERC) van de Universiteit van Cardiff. Hiermee garanderen wij dat je alle belangrijke Lean instrumenten leert.

We kennen verschillende niveaus waarop de Lean trainingen gegeven worden. Wil je eerst de basis weten, volg dan de Lean Yellow Belt. De Green Belt is een gevorderde opleiding.

Lean Yellow Belt training: De basis van Lean

Een Yellow Belt training is uitermate geschikt als je je wilt verdiepen in Lean management. In deze 1-daagse training wordt de basis van Lean uitgelegd. Deze dag is een combinatie van theorie en praktijk. De theorie behandeld de basisbegrippen uit Lean management. Alle bekende lean termen zoals de 8 verspillingen of Value Stream Mapping zijn na deze dag allemaal gesneden koek. In het praktijk gedeelte wordt een simpel bedrijfsproces gesimuleerd. Hierin moet je de geleerde theorie toepassen. Op deze manier zie je direct hoe je Lean zelf kan toepassen. Kortom, de Yellow Belt is uitermate geschikt als oriënterende training.

Meer informatie

Lean Green Belt training: Lean voor projectleiders

De Lean Green Belt kan als training na de Yellow Belt worden gevolgd. Let op: het is geen verplichting om éérst een Yellow Belt te volgen voordat je de Green Belt training doet. De Green Belt is bedoeld voor medewerkers die zelfstandig in een organisatie een Lean project gaan leiden. In deze 5-daagse training worden alle Lean principes en instrumenten uitgebreid behandeld. Je leert Lean zelfstandig toe te passen in je eigen werk en leert spelenderwijs met diverse simulaties.

Meer informatie

Lean Green to Black Belt training: In 5 dagen je Black Belt

Je bent Lean Green Belt en hebt al voorkennis van Lean. Nu wil je graag de stap maken naar Lean Black Belt. Als Black Belt begeleidt je complexe verbetertrajecten, adviseer je management over continu verbeteren en coach je Green Belts. Schrijf je in voor onze 5-daagse training en bereik het hoogste niveau in Lean. Let op: schrijf je alleen in voor deze training als je al een Green Belt hebt. Twijfel je? Neem contact met ons op, we adviseren je graag.

Meer informatie

Lean Black Belt: Het hoogste niveau in Lean

De Lean Black Belt is bedoeld voor medewerkers die complexe Lean projecten willen uitvoeren en op directieniveau willen meewerken aan een cultuur van continu verbeteren. In deze 8-daagse training leren we je alle Lean tools en staan we stil bij de veranderkundige aspecten die horen bij blijvende cultuurverandering. Let op: Het is niet nodig om éérst een Yellow Belt of Green Belt te volgen voordat je deze training volgt.

Meer informatie

Lean Team Coach: Coach een Lean team

Zoek je na het behalen van een Green Belt of Black Belt verdere verdieping in Lean? In deze 4-daagse Lean Team Coach training leer je teams zo te stimuleren dat ze alles uit zichzelf kunnen halen. Je coacht Yellow- en Green Belts op team- en individueel niveau. Daarnaast ben je in staat om de Champions binnen de organisatie te inspireren en beïnvloeden.

Meer informatie

Chat openen
1
💬 Heb je hulp nodig?
Hi! Kan ik je ergens mee helpen? Open de chat en stel je vraag.