Slimmer werken,
blije klanten

Lean Agile Foundation training

Lean en Scrum versterken elkaar! Hoe? Dat leren wij jou in de Lean Agile Foundation training.

Lean richt zich op processen en Scrum is juist een projectmethodiek. Maar bij beide methodes staat de klant, continu leren en aanpassen centraal. Daarom zijn ze juist goed om samen te gebruiken. Het is hierbij wel belangrijk om de juiste methodiek aan de bijpassende uitdaging te koppelen. Als jou dat lukt dan sta je zowel sterk als wendbaar in de markt.

Lean Agile training

Don. 19 april 2018 in Utrecht (Meeting Plaza)

Lean en Scrum versterken elkaar! Hoe? Dat leren wij jou in de Lean Agile Foundation training. Tijdens deze 4-daagse training leer je wat Scrum en Lean Six Sigma is. Je leert de methodieken zelfstandig toe te passen in de praktijk. Afzonderlijk van elkaar maar ook juist in combinatie. We leren je namelijk hoe de methodieken in (verbeter)projecten worden toegepast om klantwaarde toe te voegen en continu te kunnen verbeteren. Je komt er achter dat Lean en Scrum geen alternatieven zijn voor elkaar, maar dat ze elkaar juist versterken. Na deze training kun je direct zelf aan de slag. Trainingsdata: 19 + 20 april / 25 + 26 april

Inschrijven

Optie nemen

Lean Agile

Don. 14 juni 2018 in Utrecht (Meeting Plaza)

Lean en Scrum versterken elkaar! Hoe? Dat leren wij jou in de Lean Agile Foundation training. Tijdens deze 4-daagse training leer je wat Scrum en Lean Six Sigma is. Je leert de methodieken zelfstandig toe te passen in de praktijk. Afzonderlijk van elkaar maar ook juist in combinatie. We leren je namelijk hoe de methodieken in (verbeter)projecten worden toegepast om klantwaarde toe te voegen en continu te kunnen verbeteren. Je komt er achter dat Lean en Scrum geen alternatieven zijn voor elkaar, maar dat ze elkaar juist versterken. Na deze training kun je direct zelf aan de slag. Trainingsdata: 14 + 15 juni / 21 + 22 juni 2018

Inschrijven

Optie nemen

Inhoud van de Lean Agile foundation training

Tijdens deze 4-daagse training leer je wat Scrum en Lean Six Sigma is. Je leert de methodieken zelfstandig toe te passen in de praktijk. Afzonderlijk van elkaar maar ook juist in combinatie. We leren je namelijk hoe de methodieken in (verbeter)projecten worden toegepast om klantwaarde toe te voegen en continu te kunnen verbeteren. Je komt er achter dat Lean en Scrum geen alternatieven zijn voor elkaar, maar dat ze elkaar juist versterken. Na deze training kun je direct zelf aan de slag.

Resultaat:

Na het succesvol afsluiten van de Lean Agile Foundation training neem jij de volgende certificaten mee naar jouw werkomgeving:

 • IASSC geaccrediteerd Lean Six Sigma Orange Belt certificaat
 • Bij slaging voor officiële Scrum.org examen een erkend PSM | certificaat. Hiermee toon je aan dat je geschikt bent om als Scrum master te functioneren

Programma:

 • De principes van Agile werken, Lean en Six Sigma.
 • Herkennen van verspillingen in bedrijfsprocessen.
 • Opbouw van een Lean en Scrum project.
 • Kleinere projecten monitoren; je eigen werkzaamheden te evalueren en te optimaliseren.
 • Een mix van theorie en praktische oefeningen.
 • Hoe te functioneren als een effectieve Scrum Master in combinatie met een Lean manier van continu verbeteren.
 • Hoe teams te betrekken in het proces van Agile ontwikkelen van producten en diensten en het Lean verbeteren van bestaande processen.
 • Het gebruik van Lean en Scrums tools en technieken zoals Kanban- en Scrumborden.

Scrum event 30-10-2016 Foto's door KIRSTENVANSANTEN- All rights reserved, contact before use-21

Voor wie is de Lean Agile training?

Deze opleiding is voor iedereen die zonder voorkennis wil starten met het verbeteren van werkprocessen op Lean Six Sigma-wijze en Scrum wil gebruiken als ontwikkel methodiek in een Agile omgeving. Zowel werknemers in loondienst als ZZP’ers kunnen deelnemen aan de training.

Duur en tijden Lean Agile training?

De opleiding duurt 4 dagen verspreid over een periode van 2 weken. In de tussenliggende perioden heb je tijd om een kleine opdracht voor te bereiden. De trainingsdagen zijn van 9:30 uur tot ca. 16:00 uur. De trainingslocatie is Meeting Plaza, Utrecht.

IASSC geaccrediteerde Lean Six Sigma opleider

Alle trainingen van Bureau Tromp zijn geaccrediteerd door de IASSC.
IASSC_ATO_Seal_378x378-1IASSC-Accredited-Training-Organization-ATO-Certificate-768x994

Onze trainers

Alleen ervaren Black Belts die ook ervaring hebben met het geven van Scrum Master trainingen geven deze training. Alle trainers voeren zelf ook Lean Six Sigma en Scrum (verbeter)projecten uit. Tijdens de training zullen ze hun praktijkervaringen met jou delen en gebruiken als voorbeelden.

Certificering
De opleiding wordt standaard afgesloten met een theorie-examen. Dit is een combinatie van meerkeuze en open vragen. Na afronding ontvang je het officiële Lean Six Sigma Orange Belt certificaat en een Scrum master certificaat.

Extern Scrum.org examen

Je kan er ook nog voor kiezen om via Scrum.org examen te doen. Als je slaagt voor dit examen krijg je een officieel erkend PSM | certificaat waarmee je aan kunt tonen dat je geschikt bent om als Scrum Master te functioneren.

Heb je vragen over de Lean Agile Training?

Neem dan contact op via 020 2611 875 of info@bureautromp.nl We helpen je graag verder!

Investering

 • De kosten voor deelname zijn € 1.495 (ex. 21% BTW).
 • De kosten voor deelname incl. het PSM I examen via Scrum.org zijn € 1.700.

De prijzen zijn inclusief alle trainingsmaterialen, overige theorie-examen en faciliteiten (lunches, drankjes etc.).

Wist je dat je altijd korting krijgt(tot €295) als je een Lean of Scrum vervolgtraining bij ons boekt? Lees hier meer over dit aanbod >

In-company Lean Agile Foundation training

Wij maken op maat gemaakte Lean Six Sigma & Scrum trainingen voor jouw organisatie. Neem nu contact met ons op voor meer informatie.

Heb je vragen over de Lean Agile Foundation training?

Neem dan contact met ons op via 020 2611 875 of info@bureautromp.nl.