Slimmer werken,
blije klanten

Process Mining foundation training

Als manager ben je verantwoordelijk voor het beheren en optimaliseren van de processen op jouw afdeling. Je hebt hiervoor dashboards die de prestaties inzichtelijk maken, maar meestal heeft deze informatie vooral betrekking op de uitkomsten van het proces en niet het verloop zelf. Heb jij inzicht in hoe je processen écht verlopen, of alleen hoe ze moeten verlopen? En wat is het detailniveau van de informatie waarop jij je beslissingen moet maken?

Klassikaal en online
De Process Mining training wordt zowel online als klassikaal gegeven. Geef bij het inschrijven jouw voorkeur aan. 

Wat kun je met Process Mining

  • Objectiveer je processen. Gebruik de beschikbare data om processen in kaart te brengen zoals ze werkelijk zijn.
  • Visualiseer je processen. De happy flow, afwijkingen en bottlenecks zijn in één oogopslag zichtbaar: erg handig bij het presenteren van het oude of verbeterde proces.
  • Stuur op basis van feiten: Doordat met behulp van slimme software kunt inzoomen op de afwijkingen, kun je sturen op basis van feiten in plaats van intuïtie.
InhoudDuurCertificeringKostenInschrijven

Wat houdt de Process Mining training in?

Process Mining is een recente aanvulling op de Lean Six Sigma-toolbox. Met slimme software gebruiken wij bestaande logdata uit jouw systemen om de werkelijke procesgang in kaart te brengen.

Doordat je de data van duizenden producten, diensten of casussen combineert kun je gericht op zoek gaan naar afwijkingen, bottlenecks of verstoringen. Zo hoef je niet meer te sturen op basis van uitkomsten van een proces, maar kun je de grondoorzaak opsporen in het verloop van het proces en deze wegnemen.

  • Tijdens de training leer je welke randvoorwaarden nodig zijn voor Process Mining en hoe de methode in te passen in Lean Six Sigma verbeterprojecten.
  • Daarnaast leer je aan welke eisen je data dient te voldoen en welke controles uit te voeren voordat je met de data aan de slag gaat.
  • Uiteraard staan we daarna uitgebreid stil bij het analyseren van de data met behulp van Process Mining software.
  • De geleerde theorie breng je door middel van oefeningen direct in de praktijk, zodat je na afloop met behulp van Process Mining zelf procesoptimalisaties kunt gaan uitvoeren.

Hoe lang duurt de Process Mining foundation training?

De Process Mining foundation training duurt 1 dag. De trainingsdag is van 9.30 tot 16.00 uur.

Onder het tabblad ‘Inschrijven‘ vind je alle trainingsdata.

Certificering

Na afloop van de opleiding ontvang je een certificaat van deelname. Onze trainingen worden op basis van ruim 900 reviews beoordeeld met een 9 (bron: Feedback Company).

Investering

  • De kosten voor deze training zijn € 395.

De prijs is inclusief alle opleidingsmaterialen, Bureau Tromp certificaat en drankjes/lunch en exclusief 21% BTW & 0% BTW voor particulieren en organisaties met een BTW-vrijstelling. Heb je al eerder een training bij ons gevolgd, dan ontvang je altijd 10% korting op al onze trainingen.

Direct inschrijven

Offerte per mail

In-company

Wil je deze training in-company organiseren? Dat kan vanaf 4 deelnemers. Bel op 030 227 0000 of mail en we sturen je een offerte toegespitst op jouw situatie.

Open inschrijving

De trainingen vinden plaats in:

  • Virtual Classroom (online training)
  • Utrecht (Kantoor Bureau Tromp)

Process Mining

Don. 14 april 2022 in Utrecht (Kantoor Bureau Tromp)

Wil jij zelfstandig met Process Mining aan de slag? Dat kan met een afgeronde Process Mining Foundation training. In deze 1-daagse opleiding leer je de Process Mining techniek te gebruiken in jouw omgeving en op de juiste manier in te zetten.

Inschrijven

Optie nemen

Process Mining

Din. 15 november 2022 in Utrecht (Kantoor Bureau Tromp)

Wil jij zelfstandig met Process Mining aan de slag? Dat kan met een afgeronde Process Mining Foundation training. In deze 1-daagse opleiding leer je de Process Mining techniek te gebruiken in jouw omgeving en op de juiste manier in te zetten.

Inschrijven

Optie nemen

Chat openen
1
💬 Heb je hulp nodig?
Hi! Kan ik je ergens mee helpen? Open de chat en stel je vraag.