Slimmer werken,
blije klanten

Onze Lean Trainingen

Onze Lean Six Sigma Trainingen

Onze Lean & Lean Six Sigma trainingen

Vanaf 1 juni geven wij zowel klassikale trainingen op locatie als trainingen in onze Virtual Classroom. Deze laatste optie betekent dat jij de training helemaal kan volgen vanuit huis of je eigen werkplek. Je hebt alleen de beschikking nodig over een laptop met microfoon & camera.

Bedrijfsprocessen verbeteren? Dat doe je met de juiste training. Wij bieden trainingen aan van basisniveau tot (ver)gevorderd. Al onze trainingen zijn ook beschikbaar in het Engels.

Lean trainingen

Binnen Lean kennen we verschillende niveaus waarop de trainingen gegeven worden. Wij bieden de volgende Lean trainingen aan:

Lean Yellow Belt training

De Lean Yellow Belt is een 1-daagse training waarin de basis van Lean wordt uitgelegd. Gedurende deze dag worden theorie en praktijk gecombineerd met elkaar. Zo worden de basisbegrippen van Lean uitgelegd als de 8 verspillingen en Value Stream Mapping. Er wordt een simpel bedrijfsproces gesimuleerd om de opgedane kennis direct in praktijk te kunnen brengen. Zo leer je zelf Lean toe te passen.

Meer informatie

Lean Green Belt training

De Lean Green Belt is een 5-daagse training die bedoeld is voor de personen die zelfstandig in een organisatie Lean projecten gaan leiden. Tijdens deze training worden alle Lean principes en instrumenten behandeld en leer je deze zelfstandig toe te passen door middel van diverse simulaties.

Meer informatie

Lean Green to Black Belt training

Je bent al Lean Green Belt en wilt graag de stap maken naar Lean Black Belt, maar zonder de Green Belt te herhalen. Schrijf je in voor de Lean Green to Black Belt training en wordt in 5 dagen Black Belt. Hierna kun je complexe veranderingen uitvoeren en begeleiden.

Meer informatie

Lean Black Belt training

De Lean Black Belt is het hoogste niveau binnen Lean. De training is bedoeld voor mensen die complexe Lean projecten gaan uitvoeren en Green Belts en Yellow Belts aansturen. Tijdens deze 8-daagse opleiding leer je alles over Lean. Hierna kun jij organisaties en processen veranderen.

Meer informatie

Lean Six Sigma trainingen

Bij Lean Six Sigma kennen we verschillende soorten belts. De basistraining heet de Yellow Belt. De Orange Belt is een tussenstap tussen de Yellow- en Green Belt training. Een Green Belt training is voor gevorderden en de Black Belt of Master Black Belt is voor de echte professionals. Wij bieden voor leidinggevende een aparte training aan: de Champion.

Lean Six Sigma Yellow Belt training:

De Lean Six Sigma Yellow Belt is een 1-daagse training waarin de basis van Lean Management en Six Sigma aan bod komen. Naast de basis wordt er dieper in gegaan in de wijze waarop een Lean Six Sigma organisatie ingericht is. Ook gaan we door middel van simulaties en games praktisch aan de slag. Bekijk hier de video impressie van onze Yellow Belt training.

Meer informatie

Lean Six Sigma Orange Belt training:

De Lean Six Sigma Orange Belt is een tussenstap tussen de Yellow Belt en de Green Belt training. Tijdens deze 2-daagse training leer je de theorie en achtergrond kenner van Lean Six Sigma. Je leert hoe de Lean Six Sigma methodiek in een verbeterproject wordt toegepast om de klantwaarde te kunnen verhogen.

Meer informatie

Lean Six Sigma Green Belt training:

De Lean Six Sigma Green belt is ideaal voor de toekomstige projectleiders. Tijdens deze 6-daagse training leer je alle instrumenten en bijbehorende theorie kennen en toepassen. Deze training wordt afgesloten met een theorie- en praktijkexamen. Dit certificaat is wereldwijd erkend. Bekijk hier de video impressie van onze Green Belt training.

Meer informatie

Lean Six Sigma Black Belt training:

Wees het Lean Six Sigma boegbeeld binnen jouw organisatie. Stuur Green en Yellow Belts aan in het uitvoeren van projecten in jouw rol als afgeronde Black Belt. Tijdens deze 10-daagse opleiding leer je alle kennis van Lean Six Sigma. Hierna kun jij organisaties en processen veranderen.

Meer informatie

Lean Six Sigma Master Black Belt training:

Met een Lean Six Sigma Mast Black Belt training wordt je een echte Lean Six Sigma professional. Tijdens deze 10-daagse training leer je diepgaande kennis en ervaring van alle Lean Six Sigma aspecten. Je bent verantwoordelijk voor het invoeren en uitvoeren van complexe procesverbeteringen en begeleid andere belts. Je beschikt over alle Lean Six Sigma kennis en bent in staat om de juiste verbeter initiatieven te selecteren en uit te voeren.

Meer informatie

Lean Six Sigma Champion Belt:

De Champion opleiding is voor het aansturen van Lean Six Sigma projecten. Als opdrachtgever weet je de juiste vragen te stellen aan de Lean Six Sigma projectleiders. Met deze training leer je de basis kennen van Lean Six Sigma en leer je de rol van effectief management binnen Lean Six Sigma organisaties.

Meer informatie

Chat openen
1
💬 Heb je hulp nodig?
Hi! Kan ik je ergens mee helpen? Open de chat en stel je vraag.