Slimmer werken,
blije klanten

Webinar: Lean & RPA (robotic process automation)

Lean & RPA (robotic process automation)

Lean & RPA

Donderdag 23 januari om 11:00 uur organiseren we het Lean & RPA webinar. Consultant Jelle Marius gaat dieper in op de relatie tussen RPA en Lean. Door zijn achtergrond in zowel Lean als RPA weet hij hoe deze twee elkaar perfect aanvullen.

Deze webinar is geschikt voor organisaties die zich aan het oriënteren zijn op de volgende stappen in hun procesverbetering. Er zijn ongelimiteerd plekken beschikbaar. Schrijf je dus gerust in!

Inschrijven

Inschrijven doe je via onderstaand formulier en is kosteloos. Heb je een vraag? Je kunt ons altijd even bellen op 030 227 0000.

Over de auteur: Jelle Marius

Jelle heeft bij verschillende organisaties gewerkt en altijd in samenwerking met klanten. Van financiële dienstverlening, e-commerce en IT naar Lean Six Sigma consultancy. Hij krijgt energie van een inhoudelijk gesprek over uitdagingen waar mensen en organisaties voor staan. Door zijn sterke inlevingsvermogen, analytische vaardigheden en creativiteit, komt hij tot mooie oplossingen. Het is zijn passie om een organisatie verder te helpen bij het realiseren van kansen of bij het overwinnen van uitdagingen.