Slimmer werken,
blije klanten

Virtual Classrooms

Vanwege het Coronavirus zullen wij vanaf heden tot 1 juni 2020 al onze trainingen alleen nog geven in onze Virtual Classrooms (Virtuele Trainingsruimtes). Dit betekent dat iedereen al onze trainingen vanaf een eigen locatie (thuis of op kantoor) kan volgen. Het enige dat hiervoor nodig is, is een laptop met microfoon en camera.

Dit alles geldt voor zowel de individueel geboekte open inschrijving trainingen alsmede de in-company trainingen. Alle trainingen die starten vanaf 1 juni 2020 zullen vooralsnog ‘gewoon’ weer op onze trainingslocaties plaatsvinden.

Veelgestelde vragen:

 • Hoe werkt een Virtuele Training precies?
  Eigenlijk is het bijna hetzelfde als een normale training, behalve dan dat jij zelf niet op een trainingslocatie aanwezig bent. De trainer en deelnemers staan allemaal live met elkaar in verbinding via de computer.
 • Is een training op afstand net zo effectief als een training op locatie?
  Onze trainers hebben ruime ervaring in trainen en coachen op afstand. Ook al onze praktijksimulaties zijn zo aangepast dat deze ook uitstekend online uitgevoerd kunnen worden.
 • Wat zijn de basisvereisten om een training op afstand te volgen?
  Zoals gezegd is een standaard computer (laptop of desktop) met internetaansluiting, camera en microfoon al voldoende om deel te kunnen nemen.
 • Hoe krijg ik toegang tot de Virtuele Trainingsruimte?
  Een week voorafgaand aan de training ontvang je de link naar de Virtuele Trainingsruimte van jouw training. Hiermee krijg je direct toegang. We werken onder andere met Zoom en Miro. Maar ook met Trello en Slack Deze software wordt op dit moment veel gebruikt voor online trainen en samenwerken.

Heb je andere vragen?

Laat het ons weten via 030 227 0000 of info@bureautromp.nl. We helpen je graag verder en kunnen zo deze lijst verder uitbreiden.

[sg_popup id=1]