Slimmer werken,
blije klanten

Virtual Classrooms

Wij geven onze trainingen ook in onze Virtual Classrooms (Virtuele Trainingsruimtes). Dit betekent dat iedereen al onze trainingen vanaf een eigen locatie (thuis of op kantoor) kan volgen. Het enige dat hiervoor nodig is, is een laptop met microfoon en camera.

Veelgestelde vragen:

  • Hoe werkt een Virtuele Training precies?
   Eigenlijk is het bijna hetzelfde als een normale training, behalve dan dat jij zelf niet op een trainingslocatie aanwezig bent. De trainer en deelnemers staan allemaal live met elkaar in verbinding via de computer.
  • Is een training op afstand net zo effectief als een training op locatie?
   Onze trainers hebben ruime ervaring in trainen en coachen op afstand. Ook al onze praktijksimulaties zijn zo aangepast dat deze ook uitstekend online uitgevoerd kunnen worden.
  • Wat zijn de basisvereisten om een training op afstand te volgen?
   Zoals gezegd is een standaard computer (laptop of desktop) met internetaansluiting, camera en microfoon al voldoende om deel te kunnen nemen.
  • Hoe krijg ik toegang tot de Virtuele Trainingsruimte?
   Een week voorafgaand aan de training ontvang je de link naar de Virtuele Trainingsruimte van jouw training. Hiermee krijg je direct toegang. We werken onder andere met Zoom en Miro. Maar ook met Trello en Slack Deze software wordt op dit moment veel gebruikt voor online trainen en samenwerken.

  • Houden jullie rekening met thuiswerken?
   We begrijpen maar al te goed dat thuiswerken en zeker thuisleren een andere dynamiek kent dan een klassikale training. We bouwen daarom genoeg pauzes in en organiseren leuke ‘energizers’ om even gezamenlijk te ontspannen. Ook is het niet erg als je even wordt weggeroepen door de postbode of de kinderen. Er is tussendoor en aan het einde van de training genoeg ruimte om bepaalde stof nog extra aandacht te geven.

  Heb je andere vragen?

  Laat het ons weten via 030 227 0000 of info@bureautromp.nl. We helpen je graag verder en kunnen zo deze lijst verder uitbreiden.

Chat openen
1
💬 Heb je hulp nodig?
Hi! Kan ik je ergens mee helpen? Open de chat en stel je vraag.