Slimmer werken,
blije klanten

Congres: Software Robotics Live

Wist je dat Robotic Process Automation (RPA) één van de belangrijkste trends is van de afgelopen jaren? Met RPA zet je softwarerobots in die repetitieve taken overnemen van mensen. En dat zonder grote aanpassingen in IT-infrastructuur, tegen lage kosten en snel geïmplementeerd. Geen wonder dat veel bedrijven zich verdiepen in RPA.

Wil je hier meer over weten? Kom naar het congres Software Robotics Live en laat je bijpraten door de beste experts op het vakgebied van RPA. En maak daar kennis met de mensen achter RPA Training, kennispartner van dit congres.

Datum: donderdag 17 oktober 2019
Locatie: Meeting Plaza Utrecht
Kosten:  169 euro

Tijdens deze dag leer je software robotisering succesvol toe te passen in de praktijk. En word je op de gebracht van de laatste ontwikkelingen en oplossingen hiervoor. De dag staat onder leiding van een ervaren dagvoorzitter en bevat onder andere praktijkcases van ING, DSM en Alliander. Het volledige programma vind je hier. Aanmelden kan via deze link of de button hieronder. We verheugen ons erop je daar te ontmoeten!

Facebook
YOUTUBE
LinkedIn

Sponsored post_1200x420

Verbeteren met Lean? Lees meer over o.a. Lean tools en tips mét praktische voorbeelden waarmee je vandaag al kunt starten!
Download gratis