Slimmer werken,
blije klanten

Congres: Software Robotics Live

Wist je dat Robotic Process Automation (RPA) één van de belangrijkste trends is van de afgelopen jaren? Met RPA zet je softwarerobots in die repetitieve taken overnemen van mensen. En dat zonder grote aanpassingen in IT-infrastructuur, tegen lage kosten en snel geïmplementeerd. Geen wonder dat veel bedrijven zich verdiepen in RPA.

Wil je hier meer over weten? Kom naar het congres Software Robotics Live en laat je bijpraten door de beste experts op het vakgebied van RPA. En maak daar kennis met de mensen achter RPA Training, kennispartner van dit congres.

Datum: dinsdag 23 april 2019
Locatie: Burgers’ Zoo Arnhem
Kosten: deelname aan het event is kosteloos (eindgebruikers)

Tijdens deze dag leer je software robotisering succesvol toe te passen in de praktijk. En word je op de gebracht van de laatste ontwikkelingen en oplossingen hiervoor. De dag staat onder leiding van dagvoorzitter Paul van Liempt (bekend van BNR Nieuwsradio) en bevat onder andere praktijkcases van ING, DSM en Alliander. Het volledige programma vind je hier. Aanmelden kan via deze link of de button hieronder. We verheugen ons erop je daar te ontmoeten!

Follow by Email
Facebook
Twitter
LinkedIn

Sponsored post_1200x420

Verbeteren met Lean? Lees meer over o.a. Lean tools en tips mét praktische voorbeelden waarmee je vandaag al kunt starten!
Download gratis