Slimmer werken,
blije klanten

Routebeschrijving trainingslocatie Eindhoven

Het adres van de trainingslocatie in Eindhoven is:

BCN Eindhoven
Kennedyplein 204
5611 ZT Eindhoven
(Voor navigatiesysteem parkeergarage P1: Kennedyplein 400)

Routebeschrijving openbaar vervoer:
BCN Eindhoven is een stationslocatie en ligt op loopafstand van het treinstation Eindhoven CS. U verlaat de centrale stationshal aan de noordzijde (bij het busstation). Houdt rechts aan, steek het zebrapad over en loop in de richting van de Technische Universiteit. Nadat u het zebrapad bent overgestoken loopt u rechtdoor. In de het eerste gebouw aan uw rechterhand bevindt zich BCN. U dient de centrale hoofdingang te gebruiken middels de draaideur. BCN Eindhoven bevindt zich op de eerste etage bovenaan de trap.

Looproute van Parkeergarage P1 naar BCN Eindhoven
Parkeergarage P1 Parking Kennedyplein aan de Kennedyplein 400 heeft 799 parkeerplaatsen met 4 oplaadpunten, betaald. Wanneer u de parkeergarage verlaat op etage 0, houd dan rechts aan voor onze vestiging op nr. 204. Bij de receptie van BCN kunt u uw parkeerkaart van P1 tegen gereduceerde tarieven afrekenen met pin. Een dagkaart kost dan €15,-.

Looproute van P+R Professor Dr. Dorgelolaan naar BCN Eindhoven

Op 10 minuten lopen van BCN aan de Professor Dr. Dorgelolaan bevind zich een P+R. Het dagtarief van deze parkeerplaats is €4,50 per dag. Vanaf de parkeerplaats loop u richting het westen op de professor dr. Dorgelolaan richting de John F. Kennedylaan. Sla linksaf bij de stoplichten en houd vervolgens rechts aan richting het Kennedyplein. U vindt BCN links.
Tip: komt u vanuit het zuiden via de A2, let erop dat uw navigatie u stuurt via de Piuslaan en vervolgens de Professor Doctor Dorgelolaan richting onze locatie.

Chat openen
1
💬 Heb je hulp nodig?
Hi! Kan ik je ergens mee helpen? Open de chat en stel je vraag.