Slimmer werken,
blije klanten

Thijs Elderenbosch

Ik ben: Thijs Elderenbosch. Ik werk sinds 2021 als Lean Six Sigma Consultant & Trainer bij Bureau Tromp. In 2018 haalde ik mijn Lean Six Sigma (Green to) Black Belt.

Voordat ik bij Bureau Tromp aan de slag ging, werkte ik 9 jaar binnen de overheid. Eerst bij de gemeente Baarn en vervolgens bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. In die jaren deed ik veel ervaring op in de brede toepasbaarheid van LSS en het trainen en coachen van collega’s.

Als de klantbehoefte vraagt om een andere aanpak dan Lean of Lean Six Sigma, pas ik de projectmethodiek zonder problemen aan. Het eindresultaat staat voorop.

Verbeteren komt altijd met verandering. Oog voor de mens is voor mij onlosmakelijk verbonden aan een succesvol eindresultaat. Sámen met de betrokken medewerkers komen tot een mooi eindresultaat geeft de meeste voldoening. Ongeacht of dit tijdens een training, door middel van coaching of gedurende een project plaatsvindt.

Termen die mij omschrijven: loyaal, transparant en rolbewust

In mijn vrije tijd: sta ik graag op de tennisbaan, ben ik sinds 1998 een fanatiek volger van de Formule 1 en geniet ik enorm van een goed restaurant met fijn gezelschap.

Werken bij Bureau Tromp: is voor mij toch een tamelijk nieuwe wereld. Het geven van trainingen is niet nieuw. Nu de kans krijgen om zoveel verschillen bedrijven buiten de overheid te helpen verbeteren vind ik een ontzettend gave uitdaging!

Binnenkomen bij Bureau Tromp voelde als een warm bad. Wat een fijne en kundige collega’s!

Email: elderenbosch@bureautromp.nl
LinkedIn: Thijs Elderenbosch

Chat openen
1
💬 Heb je hulp nodig?
Hi! Kan ik je ergens mee helpen? Open de chat en stel je vraag.