Slimmer werken,
blije klanten

Rudie van der Beek

Ik ben: Rudie van der Beek. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. Ik werk sinds 2023 bij Bureau Tromp als consultant.

Rudie van der Beek

Als consultant bij Bureau Tromp, zal ik mijn vaardigheden en ervaring inzetten om bij te dragen aan de missie van het bedrijf: Ik vind het fantastisch om mijn kennis en expertise te delen met onze klanten en hen te helpen om slimmer te werken. 

Bij mijn vorige werkgever nam ik deel aan een intensief opleidingsprogramma tot inkoopadviseur. Ik rondde daar met succes uiteenlopende en uitdagende opdrachten af binnen de publieke en private sector. Dit hielp mij om de fijne kneepjes van het adviesvak in de vingers te krijgen en mijn vaardigheden als adviseur te ontwikkelen. 

Sindsdien werkte ik met diverse klanten samen om hun uitdagingen op het gebied van inkoop en supply chain te begrijpen en op te lossen. Het viel me op, dat ik het meeste energie krijg van het optimaliseren van processen. Dus het was een makkelijke keuze om voor Bureau Tromp aan de slag te gaan. Daar werken mensen met passie voor continue verbeteren.

Wat mij onderscheidt is mijn vermogen om te verbeteren vanuit verbinding, humor en oprechtheid. Ik heb altijd een aanpak van ‘eerst begrijpen, dan pas adviseren’. Het is belangrijk om de uitdagingen van de klant volledig te begrijpen om oplossingen op maat te kunnen bieden. Ik vond een manier gevonden om anderen te enthousiasmeren om dingen beter te doen. Ik geloof dat enthousiasme en positiviteit besmettelijk zijn en anderen aanzetten tot actie.

Mijn doel is om mij de komende jaren verder te ontwikkelen op het gebied van continue verbeteren, zodat ook ik, het verschil kan maken voor de klanten van Bureau Tromp. Ik geloof in continue verbeteren en ben vastbesloten om te blijven leren en groeien daarin.

Email: vanderbeek@bureautromp.nl
LinkedIn: Rudie van der beek

Chat openen
1
💬 Heb je hulp nodig?
Hi! Kan ik je ergens mee helpen? Open de chat en stel je vraag.