Slimmer werken,
blije klanten

Roland van Wegberg

Ik ben: Roland van Wegberg en woon samen met mijn partner Wen-Wei en onze dochter in Amsterdam. Mijn zoon woont in Dordrecht maar hij is ook vaak bij ons. Bij Bureau Tromp werk ik als senior consultant, trainer & coach.

Geruime tijd heb ik bij de Schiphol Group gewerkt in diverse functies, waarvan een aanzienlijk deel als Master Black Belt. In die rol heb ik bij diverse organisaties op en rondom Schiphol verbeterprojecten gedaan, trainingen gegeven en medewerkers, teams en MT’s begeleid en gecoacht. Daarbij heb ik invulling mogen geven aan de Lean community voor alle organisaties op het gebied van de luchthaven.

Mijn eerste kennismaking met Lean en Six Sigma was direct raak. Een mooie combinatie voor het toepassen van m’n oude liefde ‘wiskunde’ gecombineerd met procesdenken en zo op een gestructureerde en tegelijkertijd ook creatieve manier mensen & organisaties verder helpen; hoe mooi is dat?

Daarnaast ben ik in m’n vrije tijd ook actief als hypnotherapeut en oor-acupuncturist.

Ik heb ontdekt dat mijn drive is om dat wat ik aanraak mooier en beter te maken.

Termen die mij omschrijven: Ik ben nieuwsgierig, analytisch, open, enthousiast en ondernemend.

Ik doe: Bij Bureau Tromp ben ik actief als consultant, trainer en coach, met een focus op Lean en Six Sigma. Daarnaast heb ik het genoegen mijn kennis en ervaring in te mogen zetten om zo ook collega’s te begeleiden en te coachen in hun verdere groei. Het mooie is dat ook ik daar weer van leer.

In mijn vrije tijd: verdeel ik mijn aandacht tussen mijn gezin en mijn hobby’s. Ik ben leergierig, nieuwsgierig, bourgondiër en hou er wel van om te bakken of te koken. Bij tijd en gelegenheid mag ik ook graag hardlopen, motorrijden en snowboarden. Daarnaast kan ik er enorm van genieten om samen met de hond het bos in te gaan.

Email: vanwegberg@bureautromp.nl
LinkedIn: Roland van Wegberg

Chat openen
1
💬 Heb je hulp nodig?
Hi! Kan ik je ergens mee helpen? Open de chat en stel je vraag.