Slimmer werken,
blije klanten

Ik ben: Robert-Paul Kottman, getrouwd en trotse vader van 2 kinderen. Ik ben een ervaren consultant en transformatie manager. Bij Boer & Croon, CSM, Thomas Cook en als zelfstandige heb ik meer dan 20 jaar transformatie ervaring mogen opdoen in verschillende rollen zowel nationaal als internationaal. Bij Bureau Tromp spits ik mij toe op het verder uitbouwen van de consultancy activiteiten. “In deze periode is het voor organisaties belangrijk het maximale potentieel uit je organisatie te realiseren. Dit kan bijvoorbeeld op het gebied van klantfocus, kostenbeheersing en het werken met bestaande middelen. Het ondersteunen van organisaties bij continu verbeteren door slimmer te werken is iets waar ik graag een bijdrage aan lever”.

Termen die mij omschrijven: Integer, analytisch en betrouwbaar.

In mijn vrije tijd: ben ik fanatiek verzamelaar van LP’s en sta wekelijks op de golfbaan. Ik hou erg van reizen en ga graag duiken op mooie bestemmingen

Werken bij Bureau Tromp: is precies waar ik hoopte. Een warme omgeving met inspirerende professionals. Ik kijk er naar uit om mooie resultaten voor klanten te gaan realiseren met mijn collega’s.

Email: kottman@bureautromp.nl
LinkedIn: Robert-Paul Kottman

Chat openen
1
💬 Heb je hulp nodig?
Hi! Kan ik je ergens mee helpen? Open de chat en stel je vraag.