Slimmer werken,
blije klanten

Rob Odijk

Ik ben: Rob Odijk, consultant/trainer/coach bij Bureau Tromp met de nodige ervaring in het continu verbeteren in zowel de productie als in de dienstverlening. De afgelopen jaren heb ik bij o.a. de grootste vliegtuigmaatschappij en de grootste bank van Nederland gewerkt. Daarnaast heb ik met veel plezier als consultant/trainer bij veel verschillende bedrijven en sectoren binnen mogen kijken om vraagstukken rondom HR/personeel op te lossen en bijbehorende verandermanagement te begeleiden. Hierbij kwam mijn achtergrond in Technische Bedrijfskunde en Arbeids- & Organisatiepsychologie vanzelfsprekend goed van pas. Deze combi van data en mensgerichtheid is m.i. de sleutel om succesvol te blijven verbeteren.

Ik haal veel energie uit het veranderen, vernieuwen en verbeteren van zowel mens als organisatie. Waarbij ik me graag laat verbazen en visa versa. Als consultant, trainer en coach komt dit alles mooi samen.

Termen die mij omschrijven: sportief, creatief, ondernemend, humor, mensgericht.

In mijn vrije tijd: reis ik graag, probeer ik regelmatig nieuwe activiteiten en doe ik daarnaast een poging om fit te blijven.

Werken bij Bureau Tromp: is werken bij een professionele organisatie met een goede sfeer, groei ambitie, daadkracht én ook nog eens ruimte om vader te kunnen zijn.

Email: odijk@bureautromp.nl
LinkedIn: Rob Odijk

Chat openen
1
💬 Heb je hulp nodig?
Hi! Kan ik je ergens mee helpen? Open de chat en stel je vraag.