Slimmer werken,
blije klanten

Willem-Jan van der Knaap

Willem-jan van der knaap

Ik ben:

Willem-Jan van der Knaap. Samen met mijn vrouw woon ik in de regio Eindhoven. Onze studerende kinderen komen in het weekend vaak op bezoek. Ik werk bij bureau Tromp als trainer en consultant. Daarvoor heb ik 26 jaar gewerkt in de IT-sector als lijnmanager, projectmanager, trainer, proces consultant en verbetermanager. Verbeteren kan op vele manieren. Ik krijg energie als een verbeteraar of een organisatie de verbetermanier vindt die bij die persoon of organisatie past. Ik help daarbij met training en coaching.

5 termen die mij omschrijven: Nieuwsgierig, creatief, positief, geduldig en respectvol.

Ik mijn vrije tijd: Kun je me vinden in het zwembad bij het begeleiden van zwemwedstrijden als official. Of je komt kijken bij een van de uitvoeringen van toneel/theater voorstellingen waar ik in mee speel. Ik speel ook graag bordspellen en zwem regelmatig een baantje.

Werken bij Bureau Tromp ervaar ik als: Geeft me de ruimte om mensen mee te nemen in en het ondersteunen van hun “continu verbeteren” reis. Of het nu gaat om het kennis maken met de hulpmiddelen van Lean en Six Sigma of het praktische gebruik ervan, er valt altijd wat te leren en te verbeteren. Ik heb een mooie dag als er weer een verbeter vonk over springt.

Email: vanderknaap@bureautromp.nl
LinkedIn: Willem-Jan van der Knaap

Chat openen
1
💬 Heb je hulp nodig?
Hi! Kan ik je ergens mee helpen? Open de chat en stel je vraag.