Slimmer werken,
blije klanten

Paul van Schaïk

Ik ben: Paul van Schaïk en woon samen met mijn vriendin onder de rook van Amsterdam in een klein pittoresk dorpje. Op het moment ben ik alweer bijna 2 jaar in dienst bij Bureau Tromp. Voordat ik hier terecht kwam heb ik, na mijn studie in Rotterdam, bij verschillende organisaties in uiteenlopende sectoren gewerkt; in de telecomsector, waar ik in mijn eerste kennismaking had met Lean Six Sigma, de logistieke sector in de Rotterdamse haven, maar ook in de gezondheidszorg en woningcorporaties. In mijn werk heb ik me altijd gefocust op het optimaliseren van processen vanuit de Lean Six Sigma filosofie met als doel het verbeteren van de kwaliteit en snelheid voor zowel de interne als externe klant.

De uitdaging is voor mij altijd om te zorgen dat de processen zo optimaal mogelijk presenteren door de mensen in de processen in hun kracht te zetten en het maximale uit de mensen te halen. Hierbij zet ik het liefst data in om dit zo visueel mogelijk te maken en op basis daarvan te presteren met de mensen. Zonder deze kracht van het individu uit het oog te verliezen maak ik bij het optimaliseren van processen gebruik van de Lean Six Sigma-methodiek, Process Mining en RPA.

Paul van Schaik

Termen die mij omschrijven: Pragmatisch, geïnteresseerd, perfectionistisch, integer, doorzetter.

Ik doe: Binnen Bureau Tromp werk ik als consultant/ trainer, dit allemaal op het gebied van Lean Six Sigma. Daarnaast hou ik mij bezig met Process Mining om processen sneller te kunnen analyseren vanuit de data in de systemen. Tevens ben ik werkzaam bij het zusterbedrijf RPAexperts waarmee we bedrijven ondersteunen bij de implementatie van RPA.

In mijn vrije tijd: hou ik enorm van koken, met producten uit de moestuin, voor vrienden en familie. Daarnaast klus, golf en reis ik graag.

Email: schaik@bureautromp.nl
LinkedIn: Paul van Schaïk

Chat openen
1
💬 Heb je hulp nodig?
Hi! Kan ik je ergens mee helpen? Open de chat en stel je vraag.