Michelle Rieu

Michelle Rieu

Ik ben: Michelle Rieu. Ik werk sinds mei 2022 als Lean Consultant & Trainer bij Bureau Tromp.

Ik woon in Baarn met mijn twee kinderen (14 en 16 jaar). Mijn liefde voor Lean en continu verbeteren is begonnen bij het St Antonius Ziekenhuis. Hier ben ik in aanraking gekomen met Lean werken en de filosofie erachter. En heb ik mijn passie voor training geven ontdekt. In 2014 heb ik mijn Green Belt gehaald en een Lean traject ontwikkelt voor met name de ondersteunende diensten.

In 2019 ben ik overgestapt naar de Gemeente Baarn waar ik het continu verbeteren verder heb ontwikkeld. Ook hier trainingen gemaakt en gegeven en diverse teams begeleid bij het in kaart brengen van processen en zichtbaar maken van verspillingen.

Ik hou ervan om met mensen te werken en de dynamiek die dit met zich meebrengt. Een waardestroomanalyse te maken met een groep waarbij het inzicht ter plekke ontstaat van de verschillende stappen die elkaar opvolgen en wat ieders rol is in het geheel vind ik fantastisch! Of een traininggeven waarbij iedereen aan het eind van de dag blij en voldaan naar huis gaat, dat geeft mij energie.

Termen die mij omschrijven: Enthousiast, vrolijk, daadkrachtig, sensitief en nieuwsgierig.

In mijn vrije tijd: Wandel ik graag en loop ik hard. Lezen doe ik ontzettend graag, van literaire thrillers tot meer spirituele boeken. Ik volg een opleiding tot holistisch coach. En ik ben vaak in een leuke stad te vinden om een museum te bezoeken of gewoon wat rond te dwalen en uiteraard kan een terras met een goed glas wijn niet ontbreken.

Werken bij Bureau Tromp: Hier kan ik mijn passie voor continu verbeteren en training/coaching geven perfect combineren. Maar ook een uitdaging om dit bij verschillende organisaties in verschillende vormen te gaan doen. Ik verwacht mijn kennis en ervaring in de werelden van de zorg en gemeente goed te kunnen gebruiken. En ik heb er enorm veel zin in.

E-mail: rieu@bureautromp.nl
LinkedIn: Michelle Rieu

Ga naar WhatsApp