Slimmer werken,
blije klanten

Mandy Zijlstra

Mandy Zijlstra heeft ervaring met projecttrainingen in de sector klantcontact en was leidinggevende in de veterinaire zorg. Als trainer heeft zij zich de afgelopen jaren vooral beziggehouden met communicatietraining en trainingsprocesverbeteringen. Haar lean kennis heeft zij al vanaf de veterinaire praktijk opgebouwd en als Manager heeft zij de nodige ervaring in het begeleiden en coachen van medewerkers.
Haar hoge energielevel, enorme portie geduld, aanpassingsvermogen en creatieve manier van denken zijn haar kwaliteiten. Hiermee weet ze anderen te enthousiasmeren, mensen te verbinden, kwaliteiten te versterken en schakelt zij makkelijk op allerlei niveaus.

Mandy: “Om waarde toe te voegen of van waarde te kunnen zijn, dienen we verspillingen, op elk vlak en elk gebied, zoveel mogelijk te minimaliseren. Met de Lean filosofie in gedachte, kunnen we het verschil gaan maken in diverse processen, onze werkomgevingen en tevens ons privé leven. Met super veel plezier kijk ik ernaar uit om bij Bureau Tromp trainingen te geven die deelnemers de kennis en motivatie geven om enthousiast aan de slag te gaan met het continue verbeteren.”

Email: zijlstra@bureautromp.nl
LinkedIn: Mandy Zijlstra

Chat openen
1
💬 Heb je hulp nodig?
Hi! Kan ik je ergens mee helpen? Open de chat en stel je vraag.