Slimmer werken,
blije klanten

Luuk Snijder

 

Ik ben: Geboren in Twente en woonachtig in Amsterdam. Ik heb gestudeerd in Utrecht, waar ik een hele leuke studententijd heb gehad. Tijdens mijn Minor ‘Innovation Dynamics & Lean Management’ aan de Hogeschool van Amsterdam heb ik kennis mogen maken met de wereld van continu verbeteren. Hier heb ik ook mijn Green Belt gehaald. Dit was een erg leuke en leerzame verbreding op mijn eigen studie; Commerciële Economie – Online Marketing. De leuke combinatie van Lean en (Online) Marketing maakt dat de (Online) Marketing rol bij een organisatie als Bureau Tromp perfect voor mij is!

 

Termen die mij omschrijven: Enthousiast, vriendelijk, humor, Twentse nuchterheid, assertief, onderzoekend, leergierig en vooral nieuwsgierig.

In mijn vrije tijd: Kijk ik naar sporten zoals voetbal en Formula 1. Sport ik zelf graag (krachttraining, wielrennen, padel en af en toe golf). Kan ik mijzelf verliezen om verschillende zaken uit te zoeken op het internet, met boeken of tijdens een lange wandeling met podcast. Houd ik ervan om met vrienden samen te zijn. Het maakt mij dan niet uit of we samen naar sport kijken, naar een festival gaan of bootje gaan varen.

Werken bij Bureau Tromp: Is vrijheid hebben om nieuwe ideeën te ontwikkelen, deze ook uit te voeren en dat in een branche waar ik affiniteit mee heb. Heel veel leren! Dit alles met een super leuk team!

E-mail: Snijder@bureautromp.nl
LinkedIn: Luuk Snijder

Chat openen
1
💬 Heb je hulp nodig?
Hi! Kan ik je ergens mee helpen? Open de chat en stel je vraag.