Slimmer werken,
blije klanten

Lin Le Roux

Ik ben: Lin Le Roux. Een sterke verandermanager (Black Belt) en projectleider, die gedreven wordt door zowel de resultaten als door de mensen die de resultaten bereiken. Met groot enthousiasme heb ik de laatste jaren vanuit verschillende rollen gewerkt aan het realiseren en begeleiden van verbeteringen. Ik heb 10 jaar ervaring in Lean Six Sigma, en heb daarbij een passie ontwikkeld voor leiderschap en leiding geven aan verbeteringen.

Lin le Roux

5 termen die mij omschrijven: Enthousiast, praktijkmens, passie, direct, lief.

Ik doe: Ik heb ervaring als uitvoerende Black Belt en werk nu als Lean consultant; trainer en coach. De afgelopen tijd heb ik me met name verdiept in het thema leiderschap, o.a. door interim management opdrachten uit te voeren en visie te vormen op leiderschap van verbeteringen. Mijn trainingsstijl is enthousiasmerend en praktijkgericht.

In mijn vrije tijd: Run ik in Utrecht een gezin, bestaande uit mijzelf en drie mannen (1 grote en 2 kleine) en probeer ik hier ook leiderschap te geven aan verbeteringen. Helaas (of gelukkig) met een stuk minder succes ;-). Ontspanning is er verder op de tennisbaan en in het samen erop uit trekken, de stad uit: mooie reizen maken.