Slimmer werken,
blije klanten

Lidwij Kooiman

Ik ben: Lidewij Kooiman en bij Bureau Tromp werkzaam als Trainer en Consultant. Ik heb deze stap gemaakt na vijf jaar bij de Nederlandse Spoorwegen. Hier heb ik vanuit verschillende rollen en dus perspectieven kunnen ervaren hoe een organisatie en collega’s omgaan met (grote) veranderingen. Deze inzichten wil ik bij Bureau Tromp gebruiken om andere organisaties te helpen ontwikkelen.

Termen die mij omschrijven: enthousiast, analytisch, nieuwsgierig, sensitief en oplossingsgericht

Ik doe: veel afwisselend werk voor Bureau Tromp. Dat maakt mijn werkdag ook zo leuk. De ene dag geef je een training, de andere dag help je een klant op weg om de processen in de praktijk te verbeteren. Door mijn achtergrond in IT, data, procesoptimalisatie en verandermanagement kan ik met een brede blik met complexe vraagstukken aan de slag.

In mijn vrije tijd: vind ik het leuk om te sporten, piano te spelen of een goed boek te lezen. Ook ben ik graag in de natuur en besteed ik veel tijd aan (gezellige etentjes met) vrienden en familie.

Werken bij Bureau Tromp ervaar is als: een mooie kans om creatief en mensgericht bezig te zijn. Ik hoop dat ik met mijn enthousiasme groepen kan inspireren en individuen kan coachen.