Slimmer werken,
blije klanten

Johan Middendorp

Ik ben: Johan Middendorp. In de afgelopen 14 jaar heb ik voor verschillende organisaties gewerkt om te helpen met het begeleiden van verander vraagstukken. Dit varieert van het helpen in teams om klantwaarde te verhogen tot aan het richting geven van een Lean Transformatie in een grote zorgorganisatie. Ik werk vanuit mijn eigen bedrijf samen met Bureau Tromp om kennis en inzichten vanuit de praktijk met elkaar te delen en te versterken. Ook als trainer bij Bureau Tromp vind ik het bijzonder leuk om deelnemers inzichten te geven om daadwerkelijk aan de slag te gaan met Lean. Als medewerkers met mijn hulp aan de slag kunnen om baanbrekende resultaten te behalen, is mijn missie (pas) geslaagd!

Termen die mij omschrijven: enthousiast, doorzetter, verbinder en praktijkgericht.

Ik doe: Bij Bureau Tromp ben ik trainer voor de Lean trainingen. Daarnaast begeleid ik deelnemers in het realiseren van verbeterprojecten. Dit kan zijn in de rol als coach (Sensai) of de projectleiding uitvoeren van veranderproject met impact.

In mijn vrije tijd: Loop ik graag hard door de duinen van Den Haag. Een combinatie van duur en kracht sport vind ik het leukst, bijvoorbeeld meedoen aan obstacle runs. Verder breng ik graag de tijd door met mijn gezin en vrienden.

Werken bij Bureau Tromp: zie ik als een bijzonder waardevolle toevoeging in mijn werk. Ik werk graag met hen samen, deel kennis en ervaring. Niet alleen doordat alle collega’s van Bureau Tromp hetzelfde verander DNA hebben, maar ook omdat het een ontzettend leuk team is. Samen weten we immers meer en houden we elkaar scherp!

Chat openen
1
💬 Heb je hulp nodig?
Hi! Kan ik je ergens mee helpen? Open de chat en stel je vraag.