Slimmer werken,
blije klanten

Job Bout

Ik ben: Job Bout en werk als Lean Six Sigma trainer bij Bureau Tromp. Tijdens mijn loopbaan bij General Electric heb ik de kans gekregen om aan een van de eerste Six Sigma Black Belt trainingen in Europa deel te nemen. Dit heeft me de basis gegeven om in mijn verdere loopbaan in diverse functies de Six Sigma tools en de Lean vaardigheden te kunnen gebruiken. Hierdoor heb ik op een gestructureerde manier projecten uit gevoerd. Waarbij het nemen van beslissingen ondersteund is door gebruik te maken van de aanwezige data en daardoor te focussen op de variatie in de verschillende processen.

 

bureau tromp trainer

Ik doe: Bij Bureau Tromp, Lean Six Sigma trainingen om mijn opgedane kennis en ervaring door te geven, zodat de deelnemers na de training aan de slag kunnen met de tools en de methodieken om hun klanten meer “customer value” te geven.

In mijn vrije tijd: Doe ik sinds enige tijd aan golfen. Lekker buiten bezig zijn en tegelijkertijd data verzamelen om statistisch te bewijzen dat er vooruitgang zit in mijn spel wat uiteindelijk als resultaat heeft dat mijn golf handicap verbeterd.

Termen die mij omschrijven: vrolijk, gedreven, sociaal

Werken bij Bureau Tromp: is voor mij een fantastische gelegenheid om mijn kennis en ervaring over te brengen op anderen!

Email: info@bureautromp.nl
LinkedIn: Job Bout

Chat openen
1
💬 Heb je hulp nodig?
Hi! Kan ik je ergens mee helpen? Open de chat en stel je vraag.