Slimmer werken,
blije klanten

Ik ben: Jelle Stegeman, woon in Den Haag en werkzaam als Lean Six Sigma Consultant & Trainer bij Bureau Tromp. Voordat ik bij Bureau Tromp begon, heb ik ervaring opgedaan in verschillende branches, zoals de zorg maar ook zware productieomgevingen. Hierdoor heb ik brede kennis en ervaring opgedaan van de toepasbaarheid van Lean en Six Sigma. Uiteindelijk heeft mij dit doen besluiten om voor Bureau Tromp te gaan werken. Ik breng mijn enthousiasme graag over op anderen, en help organisaties graag om hun processen beter op klanten af te stemmen.

jelle stegeman

 

Termen die mij omschrijven: positief, gestructureerd, nuchter en pragmatisch.

In mijn vrije tijd: ben ik graag aan het sporten. Ik spring graag op mijn racefiets of mountainbike. Als het waait, ga ik graag kitesurfen. Ook houd ik van reizen en lekker buiten zijn in de natuur.

Werken bij Bureau Tromp: is heel afwisselend en uitdagend. De combinatie van training geven en verbetertrajecten begeleiden is heel erg leuk. Hierdoor kun je ervaring uit de praktijk goed combineren met de theorie in trainingen. Het is een ondernemend bedrijf, waar je veel vrijheid krijgt om initiatieven, en vooral ook jezelf te blijven ontwikkelen.

Email: stegeman@bureautromp.nl
LinkedIn: Jelle Stegeman

 

Chat openen
1
­čĺČ Heb je hulp nodig?
Hi! Kan ik je ergens mee helpen? Open de chat en stel je vraag.