Jean-Paul Jetten

Jean-Paul Jetten

Ik ben: Jean-Paul Jetten, getrouwd met Annemieke en vader van drie kinderen. Woonachtig onder de rook van Eindhoven besteed ik mijn tijd aan mijn gezin, vrienden en sport ik graag.

Trainer Jean-Paul

Ik ben een verbinder, sociaal, resultaatgericht en pragmatisch. Plezier en prestatie gaan hand in hand en door mijn enthousiasme en energie breng ik beweging tot stand. Ik heb een creatieve mindset, waardoor mijn voorkeur uitgaat naar vernieuwing en niet naar beheer.

Mijn ambitie is organisaties en individuen weer meer in balans laat komen in het presteren en het plezier maken. Mensen vanuit hun kracht en zingeving toegevoegde waarde laten zijn.

Op een plezierige manier betekenisvol samenwerken, dat vind ik belangrijk.

Termen die mij omschrijven: mensgericht, gedreven en wil lol hebben in de dingen die ik doe. Ik heb een enthousiaste, open en positieve inslag, en ben sensitief voor mijn omgeving. O ja, en twee weten meer dan een – dus kom maar op met je feedback, ik leer graag van je.

Ik doe: samen met anderen organisaties, teams en individuen in beweging krijgen. Verbeteren door te doen wat nodig is, het simpel te houden en slimmer te werken. Geen poespas voor mij, maar vanuit de verbinding beter willen worden. Met mijn (internationale) ervaring in Lean/Agile manieren van werken en verandermanagement gebruik ik wat nodig is voor de klant. Geen one-size fits all voor mij, maar slim gebruik maken van standaarden en maatwerk bieden waar nodig.

In mijn vrije tijd: sport ik graag. Momenteel tennis ik, ben ik begonnen met golfen en ben ik een fervent skiër. Heerlijk in de natuur, buiten bezig zijn. Naast die tijd voor mijzelf, coach ik (als voetballer zijnde) op het hockeyveld. Daarnaast geniet ik ervan om gezellig te eten en drinken of speel ik een bordspel aan de keukentafel.

Werken bij Bureau Tromp: in een informele en collegiale sfeer, resultaat bereiken bij de klanten. Samen met vakgenoten bijdragen aan een het bouwen van effectievere organisaties en mensen leren zien, ervaren en omarmen van het Lean gedachtegoed. Ik deel graag mijn kennis en praktijkervaring om anderen enthousiast te maken, als trainer of als interim.

Email: info@bureautromp.nl
LinkedIn: Jean-Paul Jetten

Ga naar WhatsApp