Slimmer werken,
blije klanten

Ivar Rameijs

Ik ben: Ivar Rameijs. Samen met mijn vriendin en zoontje woon ik in de Beemster. Voordat ik bij Bureau Tromp kwam te werken ben ik teamleider projectcoördinatie geweest bij een aannemer. Waarbij ik enerzijds verantwoordelijk was voor het reilen en zeilen op de afdeling en anderzijds een aantal mooie interne veranderprojecten heb mogen begeleiden. In deze rol ben ik in aanraking gekomen met Lean Six Sigma en is de besmetting van het Lean virus toegeslagen. In 2015 heb ik mijn Black Belt Lean Six Sigma theorie examen gehaald en nu jeuken mijn handen om in de praktijk aan de slag te gaan!

Portretfoto's-6

5 termen die mij omschrijven: Nieuwsgierig, adaptief, eigenwijs, veerkrachtig en gestructureerd.

Ik doe: Onder begeleiding van mijn ervaren collega’s leer ik als Junior Consultant Lean Six Sigma het vak. Waarbij het doel is om zo snel mogelijk trainingen te kunnen geven en zelfstandig inzetbaar te zijn bij de klant.

In mijn vrije tijd: Besteed ik zo veel mogelijk aandacht aan mijn gezin en vrienden. Tussendoor probeer ik nog wat aan de gewichten te hangen in de sportschool, te tuinieren (dat hoort erbij in de Beemster) en een boek te lezen.

Werken bij Bureau Tromp ervaar ik als: Een prettige en informele werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief. Behulpzame en gedreven collega’s die zeer betrokken zijn bij de klant, hun werk en elkaar.

Sponsored post_1200x420

Verbeteren met Lean? Lees meer over o.a. Lean tools en tips mét praktische voorbeelden waarmee je vandaag al kunt starten!
Download gratis