Slimmer werken,
blije klanten

Harm Heimeriks

Ik ben: Harm Heimeriks. Na mijn studie Scheikundige Technologie in Groningen, ben ik meer dan 11 jaar werkzaam geweest in de procesontwikkeling en procesoptimalisatie. Hierin heb ik ervaren welke positieve impact Lean Six Sigma kan hebben voor de organisatie. Sindsdien vormt deze filosofie een rode draad door mijn carrière. Mijn passie om teams en medewerkers in beweging te brengen, drijft mij om elke dag met plezier naar mijn werk te gaan.

Termen die mij omschrijven: empathisch, enthousiast, betrokken, creatief en een flinke dosis humor.

Ik doe: Bij Bureau Tromp begeleid ik organisaties met hun Lean Transitie en ondersteun ik als Lean Six Sigma Consultant diverse verbeterprojecten. Elke organisatie en elk mens heeft andere behoeftes, daardoor is elk project maatwerk. Dit maakt het werk extra leuk en uitdagend. Ook geef ik trainingen op het gebied van Lean Six Sigma en crypto currencies.

In mijn vrije tijd: zorg ik voor de juiste balans tussen inspanning en ontspanning. Als ik niet op de dansvloer sta (Lindy Hop, Blues) of aan het sporten ben (wielrennen, hardlopen), geniet ik erg van een goed boek of bioscoopbezoek. Daarnaast word ik blij van reizen en andere culturen ontdekken. Ook breng ik veel tijd met mijn vriendin, familie en vrienden door..

Werken bij Bureau Tromp: Een ondernemend bedrijf met veel vrijheid om eigen initiatieven te ontwikkelen. Door de verscheidenheid aan klanten en opdrachten is geen dag hetzelfde. De dynamische omgeving zorgt voor veel uitdaging en geeft mogelijkheid jezelf elke dag verder te ontwikkelen.