Slimmer werken,
blije klanten

Freya Lindblom

Ik ben: Freya Lindblom. Ik werk sinds 2023 bij Bureau Tromp als Consultant. Ik krijg energie van samenwerken, analyseren en kennis overdragen en geloof dat goed luisteren vaak de sleutel is tot succes.
Tijdens mijn opleiding Technische Bedrijfskunde heb ik mij gespecialiseerd in veranderkunde en procesoptimalisatie. Ik heb verschillende verbeterprojecten uitgevoerd in met name de maakindustrie bij bedrijven als Novo Nordisk, Friesland Campina en Kornelis Caps & Closures. In 2020 heb ik mijn Lean Six Sigma Green Belt behaald en op dit moment ben ik bezig met het behalen van de Black Belt.
Voordat ik bij Bureau Tromp begon werkte ik als Project Manager in de zonnepanelen. Ik merkte dat verbeteren echt mijn ding is dus heb ik de stap gezet naar Bureau Tromp om hier volop mee bezig te kunnen gaan.

freya
Termen die mij omschrijven zijn: Mensgericht, enthousiast en leergierig.

In mijn vrije tijd: Ga ik graag op reis, lees ik veel, en ben ik vaak buiten. Daarnaast vind ik het leuk om lekker te koken (en eten). Als het goed heeft gevroren vind je mij door de mooiste natuurgebieden schaatsen.

Werken bij Bureau Tromp: Betekent dat ik kan doen wat ik het liefst doe: Verbeteren.

Email: lindblom@bureautromp.nl

Chat openen
1
­čĺČ Heb je hulp nodig?
Hi! Kan ik je ergens mee helpen? Open de chat en stel je vraag.