Slimmer werken,
blije klanten

Florike in ’t Veld

florike-in-t-veld-bureau-tromp

 

Ik ben: Florike in ’t Veld, consultant bij Bureau Tromp, en woonachtig in Amsterdam. De afgelopen jaren heb ik me vooral bezig gehouden met het verbeteren en digitaliseren van processen in de publieke sector. Het viel mij op dat de focus vaak heel erg op digitalisering lag. Vaak was er na een digitaliseringsslag geen oog meer voor de processen, met als resultaat dat deze op de vreemdst mogelijke manieren verliepen. Net als de lean filosofie ben ik ervan overtuigd dat je dit kunt voorkomen door te investeren in een cultuur van continu verbeteren. Zet de mensen centraal, en geef ze de handvatten om processen op een efficiënte manier in te richten. Als je deze mensen vertrouwen geeft, en ze stimuleert om alles elke dag een stapje beter te doen, zorgt dit uiteindelijk voor een betere manier van werken. Natuurlijk zonder hierbij het resultaat en de klant uit het oog te verliezen!

5 termen die mij omschrijven: Doelgericht, flexibel, verantwoordelijk, verbindend, gestructureerd.

Ik doe: verschillende dingen bij Bureau Tromp. Naast verschillende projecten bij bedrijven gericht op efficiënter werken en het geven van advies hierover, geef ik trainingen op het gebied van Lean en Six Sigma. Dit doe ik in verschillende sectoren, zo doe ik momenteel opdrachten bij een ziekenhuis, een sociale werkvoorziening organisatie, een logistiek- en een bouwbedrijf.

In mijn vrije tijd: Hou ik ervan om actief bezig te zijn. Ik hockey elke week fanatiek, en ga graag uitdagingen op sportief gebied aan zoals het lopen van een marathon of het schaatsen van de Weissensee. Ook voor een weekje wintersport, een potje squash of het uitproberen van een nieuwe sport ben ik te porren. Naast inspanning houd ik ook erg van ontspanning en gezelligheid. Van languit op de bank liggend series kijken, tot lekker eten en borrelen met vrienden. Daarnaast vind ik het leuk om nieuwe plekken te ontdekken, zowel in binnen- als buitenland!

Werken bij Bureau Tromp ervaar ik als: Erg leuk! Na een aantal jaar gewerkt te hebben merkte ik dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging. Die heb ik bij Bureau Tromp helemaal gevonden! Ik ben altijd om op zoek naar mogelijkheden mijzelf of anderen te verbeteren, of om processen efficiënter in te richten. De Lean filosofie sluit hier helemaal op aan. Samen met mijn collega’s ben ik dagelijks bezig om zowel klanten, als mijzelf en Bureau Tromp hierin stukje bij beetje te laten groeien.