Slimmer werken,
blije klanten

Ik ben: Daan Horstman, Ik ben 23 jaar en studeer Filosofie en Kunstmatige Intelligentie aan de Universiteit Utrecht. Naast mijn studie is het kijken en maken van films altijd een grote hobby van mij geweest. Ik ben hier al mee bezig sinds de middelbare school, samen vrienden trok ik er vaak in het weekend op uit om te filmen. Bij Bureau Tromp kan ik die hobby weer oppakken en er creatief mee aan de slag.

Daan Horstman is online video marketeer bij Bureau Tromp

5 termen die mij omschrijven: Nieuwsgierig, gedreven, analytisch, luisterend, positief.

Ik doe: Bij Bureau Tromp houd ik mij bezig met het maken van inspirerende informatieve filmpjes over lean en Six Sigma. Deze maken deel uit van de online content van Bureau Tromp.

In mijn vrije tijd: Geniet ik nog volop van het studentenleven, ga ik graag naar een filmhuis en vind je me in sportschool of loop ik een rondje hard. Ook ben ik vaak te vinden bij de studievereniging van filosofie. Daar zit ik in meerdere commissies en spendeer ik veel van mijn tijd met vrienden.

Werken bij Bureau Tromp ervaar ik als: Leerzaam en relaxed. Bij Bureau Tromp krijg ik de kans om mijn video skills weer op te pakken en naar een hoger niveau te brengen. Omdat mijn uren flexibel zijn kan ik dit goed naast mijn studie inplannen en kan ik veelal werken wanneer dit uit komt in mijn rooster.

Chat openen
1
­čĺČ Heb je hulp nodig?
Hi! Kan ik je ergens mee helpen? Open de chat en stel je vraag.