Slimmer werken,
blije klanten

Carla van Wees

Ik ben: Carla van Wees. Ik werk sinds 2023 bij Bureau Tromp. Ik richt mij op alles wat betreft Lean Six Sigma. Daarnaast pak ik consultancy taken op om daar verder in te ontwikkelen. Ik kijk er ontzettend naar uit om een verschil te maken tijdens de trainingen.

Carla van Wees

Mijn ervaring bestaat uit het geven van trainingen en het begeleiden van trajecten van Slimmer Werken in de breedste zin van het woord. Denk dan aan: het beter laten samenwerken van een team, maar ook om een leidinggevende het overzicht te bieden in het brede takenpakket of de werkdruk te verlagen.

De Lean Six Sigma Black Belt opleiding was hierop een logische aanvulling. Procesverbetering leidt tot meer overzicht, werkdrukverlaging, meer werkplezier en kostenverlaging. 

Als operationeel leidinggevende bij de GGD in de crisisorganisatie deed ik nog extra ervaring op in het werken met veel verschillende typen mensen, een continu veranderende omgeving, veel verschillende problemen en hoge eisen. Mijn tactiek is om eerst te observeren en vervolgens met nieuwe verbeteringen te komen. Door te kijken en te onderzoeken, leer je nu eenmaal meer.

Mijn manier van trainen is met passie, plezier met een humoristisch inslag en ik zoek graag creatieve werkvormen om het kwartje bij mensen te laten vallen.

Email: vanwees@bureautromp.nl
LinkedIn: Carla van Wees

Chat openen
1
💬 Heb je hulp nodig?
Hi! Kan ik je ergens mee helpen? Open de chat en stel je vraag.