Slimmer werken,
blije klanten

Ik ben: Byron Burgerhof. Ik werk sinds juli 2022 bij Bureau Tromp als Lean Six Sigma trainer en consultant.  

Ik woon in Gorinchem en samen met mijn vrouw hebben wij 2 lieve dochters.  

Voor Bureau Tromp heb ik 12,5 jaar in de maakindustrie gewerkt bij een chemische/productie bedrijf. Ik heb hier ervaring opgedaan in de functies R&D engineer en Project Engineer en heb mogen schakelen met diverse interne als externe klanten. Daarnaast ben ik daar ook veel bezig geweest met het juist formuleren van ISO-processen, procedures en werkinstructies. 

In 2015 ben ik, als teamlid van een Green Belt project, in aanraking gekomen met Lean Six Sigma en in 2016 heb ik zelf mijn Lean Six Sigma Green Belt certificaat behaald.  

Dit vond ik zo leuk en interessant dat ik in 2020 mijn Lean Six Sigma Black Belt certificaat behaald heb.  

In deze periode heb ik ook de rol van interne Green Belt coach op mij genomen. Gedurende hun praktijkopdracht heb ik ze begeleid en hebben zij hun volwaardig Green Belt certificaat mogen behalen. 

Mijn interesse in de chemie, techniek en de combinatie met verbeteren van processen of overbrengen van Lean en/of Six Sigma methodiek zie ik dan ook als een mooie match.  

Termen die mij omschrijven: Open, enthousiast, nieuwsgierig, doorzetter en analytisch 

In mijn vrije tijd: Ga ik graag met mijn gezin op pad of spreken we af met vrienden. 

Werken bij Bureau Tromp: Is voor mij een hele mooie uitdaging om aan de slag te gaan met continu verbeteren. Dit om bedrijven te helpen hun processen nog beter en efficiënter in te richten en mensen enthousiast te maken in de Lean en/of Six Sigma methodiek. Mijn kennis en achtergrond in de chemie en maakindustrie kan hier een mooi steentje aan bijdragen. 

E-mail: Burgerhof@bureautromp.nl
LinkedIn: Byron Burgerhof

Chat openen
1
💬 Heb je hulp nodig?
Hi! Kan ik je ergens mee helpen? Open de chat en stel je vraag.