Slimmer werken,
blije klanten

Brenda van der Werf

Ik ben: Brenda van der Werf. Ik ben getrouwd en heb 2 zoons waar ik ontzettend trots op ben. Vrienden en familie zijn voor mij erg belangrijk en ik hou van gezelligheid.
Samen koken, eten en goede gesprekken voeren.

Ik werk sinds begin 2022 bij Bureau Tromp als trainer en consultant. Ik ben erg geïnteresseerd in de mens en wat er voor nodig is om iemand in beweging te krijgen. De coachende rol ligt mij dan ook goed.

Foto van Brenda van der Werf een trainer bij BureauTromp

Voor Bureau Tromp heb ik in de zakelijke dienstverlening en bij de overheid gewerkt. Ik heb hier ervaring opgedaan in functies als communicatie, projectleider en procesbegeleider.

In 2020 heb ik mijn Lean Green Belt gehaald en binnen de gemeente aan de slag gegaan met procesverbeteringen. Daarnaast werk ik met de methodiek van projectmatig creëren , waarbij Lean en projectmatig creëren elkaar heel mooi aanvullen; neem de tijd in de opstartfase om het probleem helder te krijgen!

Ik ga voor resultaat, maar wel dan wel samen. Luisteren naar en oog hebben voor medewerkers in een project is één van de belangrijkste onderdelen voor succes.

Termen die mij omschrijven: Mensgericht, enthousiast, positief, betrouwbaar

In mijn vrije tijd: Ga ik graag met mijn gezin op pad, fitness ik (te weinig), ga ik graag met vrienden op stap en kook ik graag.

Werken bij Bureau Tromp: Is voor mij een hele mooie uitdaging om met veel verschillende mensen en bedrijven aan de slag te gaan met continu verbeteren. En dit samen met een heel leuk en professioneel team aan collega’s!

Email: vanderwerf@bureautromp.nl
LinkedIn: Brenda van der Werf

Chat openen
1
💬 Heb je hulp nodig?
Hi! Kan ik je ergens mee helpen? Open de chat en stel je vraag.