Slimmer werken,
blije klanten

Boudijn Driesen

Boudijn Driesen

Ik ben: Boudijn Driesen, getrouwd en vader van twee studerende kinderen. Ons derde ‘kind’ is een jonge hond, Jippie. Mijn schaarse vrije tijd besteed ik graag aan gezin (en de hond dus..), maar zeker ook aan sport. Kijken en doen. Sinds een aantal maanden ben ik redelijk aan de gang met Mountainbiken door de Achterhoekse bossen. Daarnaast probeer ik af en toe een golfbal te slaan en fitness ik eenmaal per week. Mijn carrière is voornamelijk opgebouwd binnen de zakelijke dienstverlening. Zowel het ondernemerschap en ook het leiden van grote en minder grote organisaties vormen een rode draad. Organisatieverbeteringen, organisaties (uit)bouwen vind ik prachtig. Maar als ik word gevraagd naar mijn specialiteit dan zeg ik ‘mensen’ 😊.

5 termen die mij omschrijven: Ik ben mensgericht, enorm nieuwsgierig, ondernemend, betrokken en mijn ongeduld zit me soms wat in de weg.

Ik doe: samen met mijn collega’s werk ik aan het verbeteren van onze klantorganisaties; slimmer werken & blije klanten!

Werken bij Bureau Tromp ervaar ik als: elke dag het beste eruit willen halen voor onze klanten. Natuurlijk komt er wel eens een minder geslaagde dag voorbij, maar overall vieren wij gelukkig veel successen met onze klanten. Daarnaast ervaar ik het als een uitdaging om Bureau Tromp steeds beter te laten functioneren en te laten groeien. Hierbij heb ik ook volle focus op behoud van onze waardevolle, informele cultuur. Wij houden van Work hard, Play hard.

Email: driesen@bureautromp.nl
LinkedIn: Boudijn Driesen

Chat openen
1
💬 Heb je hulp nodig?
Hi! Kan ik je ergens mee helpen? Open de chat en stel je vraag.