Slimmer werken,
blije klanten

Armand Rohrböck

Ik ben: Armand Rohrböck en woon samen met mijn vrouw in Amsterdam. Ik werk inmiddels 8 jaar als adviseur op het gebied van Lean en Six Sigma. Voordat ik bij Bureau Tromp begon heb ik ervaring opgedaan bij een groot consultancy kantoor. Daar heb ik verschillende transformatieprogramma’s gedraaid binnen de logistieke-, financiële-, non profit- en publieke sector waarin het nastreven van een continue verbetercultuur centraal stond. Ik geloof sterk in goede dienstverlening en help organisaties om die reden de dienstverlening optimaal af te stemmen op hun klanten.

Armand Rohrbock

5 termen die mij omschrijven: Enthousiast, ambitieus, bevlogen, ondernemend, pragmatisch.

Ik doe: Een hoop afwisselend werk bij Bureau Tromp. Een absolute voorwaarde voor mij om het werk aantrekkelijk te houden. In de praktijk ben ik dagelijks onderweg om ons brede palet aan klanten te trainen of adviseren op het vlak van continu verbeteren. Elke dag leren van anderen!

In mijn vrije tijd: Zoek ik graag de natuur op. Daarnaast ga ik graag op vakantie naar mooie plekken om te duiken en kom ik elke winter wel een weekje in de Oostenrijkse alpen om te skiën.

Werken bij Bureau Tromp ervaar ik als: Een mogelijkheid om het elke dag een beetje beter te doen.

Meer van Armand:

Column: Slimmer werken, de bouw vraagt erom!

Sponsored post_1200x420

Verbeteren met Lean? Lees meer over o.a. Lean tools en tips mét praktische voorbeelden waarmee je vandaag al kunt starten!
Download gratis