Slimmer werken,
blije klanten

Andrea van Reenen

Ik ben: Andrea van Reenen. Ik studeer communicatie- en informatiewetenschappen aan de Universiteit Utrecht. In 2012 begon ik met een MBO opleiding mediavormgeving. Deze heb ik met heel veel plezier afgerond. Maar ik wilde niet alleen mooie plaatjes maken, ik wilde uitingen maken voor bedrijven die ook echt werken.  Met deze gedachten heb ik mijn propedeuse commerciële economie creative marketing & sales (HBO) gehaald. Een aantal modellen en gedachtegangen van Lean kwamen mij door deze opleiding al bekend voor. Ik ben hierna verder gegaan naar de opleiding communicatie. Bureau Tromp geeft mij de kans mijn opgedane kennis ook toe te passen in de praktijk. En daarnaast kan ik mijzelf hier zowel op het marketing- als communicatievlak verder ontwikkelen. Een win-win situatie!

5 termen die mij omschrijven: Optimistisch, ambitieus, prettig gestoord, leergierig en licht chaotisch.

Ik doe: Ik houd mij bij Bureau Tromp bezig met de online marketing. Dit is erg variërend; denk aan sleutelen aan teksten, verschillende vormgeefwerkzaamheden, de website en sociale media.

In mijn vrije tijd: Ik vind fotografie heel tof en ben per ongeluk toch altijd wel weer bezig met vormgeven. Of het nu voor een jaarboek is voor de studievereniging, een magazine voor de studentenflat of een opdracht voor een onderneming.

Werken bij Bureau Tromp ervaar ik als: flexibel, leerzaam en gezellig.

Chat openen
1
💬 Heb je hulp nodig?
Hi! Kan ik je ergens mee helpen? Open de chat en stel je vraag.