Slimmer werken,
blije klanten

Vacature: Online marketeer

Gezocht: leuke collega!

Die ook een ervaren, ondernemende en zelfstandige Online Marketeer is.

Wij zijn per direct op zoek naar een Online Marketeer voor 32-40 uur per week! Een zelfstandige marketeer die uit ervaring weet hoe wij het optimale uit al onze online kanalen kunnen halen. Naast het bedenken van de beste strategieën en doelstellingen werk je daar zelf ook graag aan mee. Hands-on dus. Oh ja, gevoel voor humor vinden we ook belangrijk!

Wie is Bureau Tromp

Bureau Tromp is een bonte verzameling van gedreven professionals. De cultuur is start-up achtig, menselijk, hands-on, familiair en niet gedreven door hiërarchie.

De expertise van Bureau Tromp omvat alle sectoren en het bureau werkt intensief samen met opdrachtgevers om hun organisatie-processen te transformeren en echte verbetering te realiseren door slimmer te werken. De collega’s zijn boeiend om mee samen te werken en hebben als experts in hun vakgebied bijna grenzeloos vertrouwen van klanten om de klus te klaren.

Vanuit het centraal gelegen, strakke en modern ingerichte pand in Utrecht werken wij elke dag met veel plezier en vanuit een open cultuur om de klanten maximaal te ondersteunen. Uiteraard is er een goede balans tussen thuiswerken en co-creatie met je directe collega’s op kantoor. Het kan zijn dat Bureau Tromp binnen niet afzienbare tijd vanwege groei gaat verhuizen, maar de kantoorlocatie blijft gelegen in midden-Nederland.

Wij vinden dat ‘continu verbeteren’ onderdeel zou moeten zijn van iedere bedrijfsvoering en dat het een doorlopend proces moet zijn. Wij leren organisaties graag hoe ze dit het beste op kunnen pakken. Of dat nou door het begeleiden (“voordoen”), coachen (“meedoen”) of trainen (“zelf doen”) is.

Als impactvol trainings- & consultancybureau hebben wij al meer dan 15.000 deelnemers geholpen om slimmer te werken met de best passende verbetermethodieken en dat willen we in de toekomst alleen nog maar verder uitbouwen. Wij onderscheiden ons daarbij met onze persoonlijke, creatieve en resultaatgerichte aanpak, flexibiliteit in uitvoering en het meedenken met onze klanten.

We zijn op dit moment met ongeveer 17 collega’s (vast & freelance). Onze klanten zijn zeer divers. Groot/klein, komen uit alle branches en zijn gevestigd door heel Nederland.

We maken onderdeel uit van een groep. Als de situatie erom vraagt kunnen we snel schakelen met onze zusterorganisaties Agile Scrum Group en RPA Experts. Samen met hen beleven we bovendien onvergetelijke bedrijfsuitjes en gezellige borrels. Want teambuilding mag natuurlijk niet vergeten worden!

Bureau Tromp heeft mooie ambities voor de toekomst waar we jou graag in meenemen en samen met jou willen realiseren!

De functie

Resultaatgerichte, creatieve marketing is essentieel voor ons. We willen inspireren en zijn constant op zoek naar vernieuwende manieren om dit te bereiken.

Je activiteiten bestaan onder andere uit:

 • Marketing planning & strategie (wij zijn benieuwd naar jouw creatieve ideeën!)
 • Zoekmachine optimalisatie (SEO & SEA)
 • Marketing automation & Leadgeneration
 • Ontwikkeling van onze websites; sterker nog, een cool project is het coördineren/meedenken/bouwen van onze nieuwe Bureau Tromp website!
 • Events organiseren (online en offline)
 • Begeleiding junior content marketeers

Wat bieden wij jou?

Hard werken doen we graag en we zijn ervan overtuigd dat dit het beste lukt in een werkomgeving waar er ook ruimte is voor gezelligheid. Daar zorgen we voor!

Wij vinden jouw ontwikkeling ook superbelangrijk. Ontwikkeling en verbetering kun je niet los van elkaar zien, dus wij vinden het ook belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen. Je krijgt hier dan ook de ruimte voor bij ons. Daarnaast werk je samen met ervaren collega’s die jou ook weer zullen uitdagen om steeds weer een beetje beter te worden. Daarnaast bieden we:

 • Een zeer zelfstandige baan voor 32 tot 40 uur per week
 • Een marktconform salaris
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een jaarlijks opleidingsbudget
 • Een werkplek in Utrecht (deels thuiswerken is mogelijk)

Wie zoeken wij? 

 • Een afgeronde relevante HBO- of WO-opleiding
 • Je bent ondernemend, creatief en hebt ervaring met de relevante marketingtools zoals WordPress, ActiveCampaign, SEO, SEA, social advertising etc
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
 • De ambitie om jezelf en Bureau Tromp te laten groeien

Ben je ervan overtuigd dat deze rol voor jou op het lijf is geschreven? 

Mooi! Stuur ons jouw CV en motivatie toe. Wij nemen snel contact met je op.

Neem voor vragen contact op met Marjolein de Brouwer via 030-2770 000 of stuur een email naar werken@bureautromp.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Ook indien je profiel niet voldoet aan de gestelde eisen, willen wij je vragen niet te reageren.

Chat openen
1
💬 Heb je hulp nodig?
Hi! Kan ik je ergens mee helpen? Open de chat en stel je vraag.