Slimmer werken,
blije klanten

Lean Six Sigma consultant

vacature bureau tromp2

Wij zoeken per direct meerdere ervaren Lean Six Sigma consultants die graag meegroeien met een creatief en ondernemend adviesbureau. Wij zoeken enthousiaste adviseurs met een Green of Black Belt op zak en ervaring in het geven van trainingen en het uitvoeren van projecten.

Over Bureau Tromp
Bureau Tromp is een snelgroeiend adviesbureau gericht op het verbeteren van klantprocessen met behulp van Lean en Six Sigma. Wij bestaan uit een groep van ongeveer 15 medewerkers (vast en freelance) in Nederland.
Transparantie en resultaatgerichtheid staan centraal in onze dienstverlening, we zeggen waar het op staat en gaan pas weg als het werkt. Wij zijn een ondernemende organisatie met groeiambities in Nederland en daarbuiten. Daarnaast hebben wij een bedrijf gericht op Agile werken: Agile Scrum Group.

De functie
Werken als Lean consultant bij ons betekent diverse opdrachten uitvoeren bij ambitieuze opdrachtgevers. Wij werken voor corporates maar ook voor MKB en overheid. Resultaatgerichte projecten waarbij je zelfstandig of samen met collega’s verantwoordelijk bent om deze organisaties slimmer te laten werken. Je geeft Lean (Six Sigma) trainingen en voert samen met de klant verbeterprojecten uit. Hierbij gebruik jij je Lean Six Sigma kennis en ervaringen uit andere projecten.


Lees veder Button


Jouw kwalificaties:

  • HBO of academische opleiding
  • Afgeronde Lean Six Sigma Green of Black Belt opleiding
  • Minimaal 3 tot maximaal 8 jaar relevante werkervaring
  • Ervaring in het uitvoeren van veranderprojecten en het geven van trainingen
  • Jij vindt het ook nog eens leuk om een kleine en ambitieuze organisatie uit te bouwen tot marktleider in Nederland, België, UK en Duitsland

Wij bieden
Je krijgt bij ons een prima (marktconform) salaris met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijke prestatiebeloning. Je komt terecht in een ambitieus team met leuke, jonge mensen die hard werken en ontspannen (sloep varen, borrelen en vooral onze skivakanties zijn legendarisch). Daarnaast krijg je bij ons alle vrijheid om zelf je werk in te delen, zolang de gestelde doelen maar worden behaald. Als je liever niet thuis werkt, dan hebben wij een mooie werkplek voor je aan de Herengracht in Amsterdam.

In 1 dag een baan tijdens onze selectiemiddag (iedere maand)
Ook het aannemen van nieuwe collega’s doen we het liefst zo efficient mogelijk. Waarom 3 gesprekken in twee weken als je ook iedereen op 1 middag kan spreken? Je voert tijdens deze middag twee gesprekken en maakt twee opdrachten. Gaat dit allemaal goed, dan bieden wij jou aan het einde van de middag direct een baan aan.

Kantoor Bureau Tromp

Interesse?
Herken jij jezelf in dit profiel, dan maken we graag kennis met je. Graag ontvangen we een mail met daarin je CV en een korte motivatie (ter attentie van de heer Reinier Tromp).
Voor meer informatie kun je contact met Bas opnemen via telefoonnummer 06-8138 5262

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Ook indien je profiel niet voldoet aan de gestelde eisen, willen wij je vragen niet te reageren.