Slimmer werken,
blije klanten

Lean Six Sigma consultant

Wij zoeken per direct een enthousiaste Lean Six Sigma consultant die graag meegroeit met een creatief en ondernemend adviesbureau. Heb jij een Green of Black Belt op zak en ervaring in het geven van trainingen en het uitvoeren van projecten? Misschien ben jij dan wel degene die wij zoeken!

Over Bureau Tromp
Bureau Tromp is een jong, snelgroeiend adviesbureau (sinds 2010) gericht op het verbeteren van klantprocessen met behulp van Lean en Six Sigma. Wij bestaan uit een groep van ongeveer 20 medewerkers (vast en freelance) in Nederland.
Persoonlijk en resultaatgericht staan centraal in onze dienstverlening. We zeggen waar het op staat en gaan pas weg als het werkt. Wij zijn een ondernemende organisatie met groeiambities in Nederland en daarbuiten. Samen met onze zusterbedrijven Agile Scrum Group, RPA Experts en De Zelforganisatiefabriek bieden wij een breed pallet aan adviesdiensten en trainingen aan.

De functie
Werken als Lean consultant bij ons betekent diverse opdrachten uitvoeren bij ambitieuze opdrachtgevers. Wij werken voor corporates maar ook voor MKB en overheid. Resultaatgerichte projecten waarbij je zelfstandig of samen met collega’s verantwoordelijk bent om deze organisaties slimmer te laten werken. Je geeft Lean (Six Sigma) trainingen en voert samen met de klant verbeterprojecten uit. Hierbij gebruik jij je Lean Six Sigma kennis en ervaringen uit andere projecten.  


Lees veder Button


Jouw kwalificaties:

  • HBO of WO opleiding
  • Afgeronde Lean Six Sigma Green of Black Belt opleiding
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
  • Ervaring in het uitvoeren van veranderprojecten en het geven van trainingen
  • Jij vindt het ook nog eens leuk om een ambitieuze organisatie uit te bouwen tot marktleider in Nederland.

Wat bieden wij jou?
Je krijgt bij ons een marktconform salaris met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijke prestatiebeloning. Je komt terecht in een ambitieus team met leuke, jonge collega’s die hard werken, maar ook voldoende ontspannen (sloep varen, borrelen en vooral onze skivakanties zijn legendarisch). Daarnaast krijg je bij ons alle vrijheid om zelf je werk in te delen, zolang de gestelde doelen maar worden behaald. Als je liever niet thuis werkt, dan hebben wij een mooie werkplek voor je in Utrecht

Wil je nog meer weten over ons? Hier vertellen wij meer over onze missie, visie en kernwaarden.

Ben je overtuigd?

Mooi! Dan hopen wij dat je snel reageert! Heb je nog vragen of wil je een toekomstige collega leren kennen? Vraag naar Marjolein de Brouwer 030 227 0000 of stuur een mail naar info@bureautromp.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Ook indien je profiel niet voldoet aan de gestelde eisen, willen wij je vragen niet te reageren.