Slimmer werken,
blije klanten

Senior Lean Six Sigma consultant

Wij zoeken per direct een ervaren Lean Six Sigma consultant die onze projecten gaat aansturen en onze junior en medior consultants begeleidt. Daarnaast zal je als senior zelfstandig eigen projecten uitvoeren en trainingen geven.

Over Bureau Tromp
Bureau Tromp is een jong, snelgroeiend adviesbureau (sinds 2010) gericht op het verbeteren van klantprocessen met behulp van Lean en Six Sigma. Wij bestaan uit een groep van ongeveer 20 medewerkers (vast en freelance) in Nederland.
Persoonlijk en resultaatgericht staan centraal in onze dienstverlening. We zeggen waar het op staat en gaan pas weg als het werkt. Wij zijn een ondernemende organisatie met groeiambities in Nederland en daarbuiten. Samen met onze zusterbedrijven Agile Scrum Group, RPA Experts en De Zelforganisatiefabriek bieden wij een breed pallet aan adviesdiensten en trainingen aan.

De functie
Als senior consultant begeleid je onze grotere Lean Six Sigma projecten en programma’s. In deze projecten stuur je meerdere consultants aan. Daarnaast geef je trainingen aan medewerkers en management en begeleidt je workshops met MT’s. Je leidt junior consultants op tot ervaren consultants en draagt actief bij aan de ontwikkeling van Bureau Tromp. Dit kan zijn door middel van het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten of door het exploiteren van nieuwe markten.

Lees veder Button


Wat vragen wij van jou?

  • HBO of WO opleiding
  • Afgeronde Lean Six Sigma (Master) Black Belt opleiding
  • Minimaal 7 jaar relevante werkervaring
  • Ervaring in het geven van trainingen
  • Ervaren in het begeleiden van consultants
  • Jij vindt het ook nog eens leuk om een kleine en ambitieuze organisatie te helpen uitbouwen tot marktleider in Nederland.

Wat bieden wij jou?
Je krijgt bij ons een marktconform salaris met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijke prestatiebeloning. Daarnaast krijg je bij ons alle vrijheid om zelf je werk in te delen, zolang de gestelde doelen maar worden behaald. Als je liever niet thuis werkt, dan hebben wij een mooie werkplek voor je in Utrecht. Maar werk je wel af en toe liever thuis dan is dat ook geen probleem! En last but not least, kom je terecht in een ambitieus team met leuke, jonge collega’s die houden van een gezamenlijke borrel en van onze onvergetelijke bedrijfsuitjes.

Wil je nog meer weten over ons? Hier vertellen wij meer over onze missie, visie en kernwaarden.

Ben je overtuigd?

Dan hopen wij dat je snel reageert. Stuur je reactie naar Marjolein via info@bureautromp.nl of bel met 030 227 0000 als je nog vragen hebt.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Ook indien je profiel niet voldoet aan de gestelde eisen, willen wij je vragen niet te reageren.