Slimmer werken,
blije klanten

Senior Lean consultant

vacature bureau tromp3

Wij zoeken per direct een ervaren Lean Six Sigma consultant die onze projecten gaat aansturen en onze junior en medior consultants begeleidt. Tevens zal je als senior ook zelfstandig eigen projecten uitvoeren en trainingen geven. De mogelijkheid bestaat om deels als Agile trainer & coach aan de slag te gaan voor ons zusterbedrijf Agile Scrum Group.

Over Bureau Tromp
Bureau Tromp is een jong, snelgroeiend adviesbureau (2010) gericht op het verbeteren van klantprocessen met behulp van Lean en Six Sigma. Wij bestaan uit een groep van ongeveer 15 medewerkers (vast en freelance) in Nederland.
Transparantie en resultaatgerichtheid staan centraal in onze dienstverlening, we zeggen waar het op staat en gaan pas weg als het werkt. Wij zijn een ondernemende organisatie met groeiambities in Nederland, Engeland (kantoor in London sinds 2014) en Duitsland (planning 2016).

De functie
Als senior consultant begeleidt je onze grotere Lean Six Sigma projecten en programma’s. In deze projecten stuur je meerdere consultants aan. Daarnaast geef je trainingen aan medewerkers en management en begeleidt je workshops met MT’s. Je leidt junior consultants op tot ervaren consultants en draagt actief bij aan de ontwikkeling van Bureau Tromp. Dit kan zijn door middel van het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten of door het ontginnen van nieuwe markten.


Lees veder Button


Jouw kwalificaties:

  • HBO of academische opleiding
  • Afgeronde Lean Six Sigma (Master) Black Belt opleiding
  • Minimaal 8 tot maximaal 15 jaar relevante werkervaring
  • Ervaring in het uitvoeren van verbeterprojecten
  • Ervaren in het begeleiden van consultants
  • Jij vindt het ook nog eens leuk om een kleine en ambitieuze organisatie te helpen uitbouwen tot marktleider in Nederland, België, UK en Duitsland

Wij bieden
Je krijgt bij ons een prima (marktconform) salaris met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijke prestatiebeloning. Daarnaast krijg je bij ons alle vrijheid om zelf je werk in te delen, zolang de gestelde doelen maar worden behaald. Als je liever niet thuis werkt, dan hebben wij een mooie werkplek voor je aan de Herengracht in Amsterdam.

Kantoor Bureau Tromp

Interesse?
Herken jij jezelf in dit profiel, dan maken we graag kennis met je. Graag ontvangen we een mail met daarin je CV en een korte motivatie (ter attentie van de heer Bas Kooijman).
Voor meer informatie kun je contact met Bas opnemen via telefoonnummer 06-8138 5261

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Ook indien je profiel niet voldoet aan de gestelde eisen, willen wij je vragen niet te reageren.