Slimmer werken,
blije klanten

Vacature: medior Lean Six Sigma trainer/consultant

Haal jij je energie en voldoening uit het (helpen) verbeteren van prestaties en resultaten binnen organisaties? Kan jij dit door het trainen, coachen en adviseren van mensen en organisaties? Hanteer jij hierbij diverse verbetertechnieken, waaronder Lean en Six Sigma kennis en ervaring? Dan zoeken wij jou!
Klik hier om direct naar het sollicitatieformulier te gaan >

Dit ga je bij ons doen

Bij Bureau Tromp zijn we goed in het verbeteren van mens én organisatie door middel van het optimaliseren van processen. We laten deze voor je werken! Sterker nog: we willen de beste zijn op dit vlak. Dit streven we na door het aanbieden van onze dienstverlening binnen drie pijlers:

 • Training en opleiding
 • Consultancy
 • Interim-management

Bij ons zul je actief zijn, waar mogelijk, binnen deze drie pijlers. De nadruk zal liggen op trainen en opleiden maar we groeien de komende jaren met name binnen de Consultancy dienstverlening.

Concreet verzorg je de Lean en Lean Six Sigma Yellow, Orange en Green Belt trainingen en je helpt deelnemers om aan de slag te gaan met de Lean en Lean Six Sigma methodiek. Het leuke hieraan is dat de deelnemers uit allerlei verschillende branches komen. Geen training is dus hetzelfde, maar het is wel belangrijk dat jij de Lean en Six Sigma methodieken op een begrijpelijke manier uit kunt leggen zodat het toepasbaar is voor iedere deelnemer. Dit leg je uit aan de hand van voorbeelden die je zelf kent uit de praktijk.

Daarnaast ben je inzetbaar als consultant om deelnemers met praktijkbegeleiding te helpen richting het beste resultaat. Ook voer je verbetertrajecten uit binnen organisaties waarbij de nadruk ligt op het optimaliseren van processen zodat algehele prestaties en resultaten van de organisatie of organisatieonderdeel significant verbeteren. Dit zijn dus resultaatgerichte projecten waarbij je zelfstandig, of samen met collega’s aan de slag gaat om mensen en organisaties slimmer te laten werken.

Jij bent

Een ervaren en allround trainer/consultant met focus op processen en hart voor het Lean Six Sigma gedachtengoed. Je weet wat adviseren is en weet mensen mee te nemen in jouw verhaal. Je brengt een interessant netwerk mee en van daaruit een (bescheiden) praktijk. De verscheidenheid aan klanten zorgt ervoor dat we in heel Nederland actief zijn, dus je vindt het niet erg om te reizen.

Verder zijn jouw kwalificaties:

 • Een HBO of WO afgeronde opleiding
 • Een afgeronde Lean Six Sigma Green of Black Belt opleiding
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
 • Ervaren in het geven van trainingen (zowel open inschrijving als in-company)
 • Ervaren in het uitvoeren van (organisatie) verbeterprojecten

Wij vinden jouw ontwikkeling ook belangrijk

Ontwikkeling en verbetering kun je niet los van elkaar zien, dus wij vinden het ook belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen. Je krijgt hier dan ook de ruimte voor bij ons. Daarnaast werk je samen met ervaren collega’s die jou ook weer zullen uitdagen om steeds weer dat beetje beter te worden. Maak gebruik van hun expertise rondom Process Mining, RPA, Agile, Scrum en meer!

Wat bieden wij jou? Bureau Tromp heeft mooie ambities voor de toekomst waar we jou graag in meenemen. Samen met jouw nieuwe collega’s groei je mee in de ambities en word je steeds weer uitgedaagd.

Naast hard werken, vinden we het ook belangrijk dat we met zijn allen goed ontspannen. Daarom hebben we ieder kwartaal het befaamde Work Hard Play Hard-uitje. Deze dag staat in het teken van ontwikkeling, maar ook van leuke gezamenlijke activiteiten waarbij we even niet aan het dagelijkse werk denken.

Natuurlijk horen er ook goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij:

 • Een passend salaris
 • Een aantrekkelijke prestatiebeloning
 • Mogelijkheid om thuis te werken
 • Ontwikkelmogelijkheden

Wie is Bureau Tromp?

Wij vinden dat ‘continu verbeteren’ onderdeel zou moeten zijn van iedere bedrijfsvoering en dat het een doorlopend proces moet zijn. Wij leren organisaties graag hoe ze dit het beste op kunnen pakken. Of dat nou door het begeleiden (voordoen), coachen (meedoen) of trainen (zelf doen) is.

Als Operational Excellence specialist hebben wij al meer dan 15.000 deelnemers geholpen om slimmer te werken met de best passende verbetermethodieken en dat willen we in de toekomst alleen nog maar verder uitbouwen.

Wordt dit jouw nieuwe uitdaging?

Ben jij enthousiast geworden naar aanleiding van bovenstaand profiel? Solliciteer dan vandaag nog! Mail jouw CV inclusief een motivatie naar Marjolein de Brouwer via werken@bureautromp.nl. Heb je vragen over de vacature? Bel ons via: 030 227 0000

Solliciteren

  Chat openen
  1
  💬 Heb je hulp nodig?
  Hi! Kan ik je ergens mee helpen? Open de chat en stel je vraag.