Slimmer werken,
blije klanten

Afstudeeronderzoek gedrag Continu Verbeteren binnen organisaties (NL)

Fulltime | 32-40 uur per week | Stageonderzoek op het hoofdkantoor in Utrecht

Veel organisaties hebben verbeteren/optimaliseren hoog in het vaandel staan. Duik in de wereld van organisatieverbetering en ontdek aan de hand van kwalitatief en kwantitatief onderzoek wat de trends zijn.

Ieder bedrijf vindt het verbeteren van de service, diensten en processen belangrijk. Wanneer zij hier daadwerkelijk mee aan de slag willen gaan, kunnen zij kiezen uit diverse tools en methodieken. Sommige bedrijven huren hier een extern bedrijf voor in, anderen maken hier één persoon voor verantwoordelijk en weer een ander bedrijf stelt een heel verbeterteam op. Wat maakt nou dat een organisatie juist die keuze maakt? Wat is het doel wat zij daarbij hebben? En hoe zorgen zij ervoor dat het verbeteren onderdeel wordt van hun organisatie? Vanuit verschillende databronnen valt er iets te zeggen over de invloed van diverse factoren. De definitieve en exacte onderzoeksvragen stemmen we gezamenlijk af.

Jouw onderzoek wordt in de praktijk gebracht

Via kwalitatief en kwantitatief onderzoek krijg jij de mogelijkheid om data vanuit de doelgroep te verzamelen en te gebruiken in je onderzoek. We hebben een ruime database, maar je hebt ook de mogelijkheid om het onderzoek uit te breiden via diverse kanalen. Met de uitkomsten kunnen we vervolgens onze dienstverlening verbeteren en onze website beter aan laten sluiten op de wensen van onze doelgroep. Daarnaast willen we de outpot van jouw onderzoek graag gaan publiceren. We gaan dus daadwerkelijk iets doen met jouw input!

Hoe ziet afstuderen bij Bureau Tromp eruit?

Vooraf nemen we de opdracht en jouw ambities door. Het is belangrijk dat onze verwachtingen met die van jou kloppen én met die van jouw opleiding. Tijdens je gehele onderzoek krijg je van ons toegang tot de informatie die je van ons nodig hebt. We moedigen je hierbij tevens aan om de expertise van ons team van consultants in te zetten, zodat je verschillende invalshoeken voor je onderzoek hebt.

Uiteraard ontvang je de nodige begeleiding en een afstudeer/stagevergoeding.

Wie ben jij?

 • Je volgt een HBO- of WO- studie en bent op zoek naar een afstudeerproject
 • Je hebt affiniteit met data-analyse
 • Je bent kritisch en tegelijkertijd nieuwsgierig
 • Je bent ondernemend
 • Je bent professioneel en organisatiesensitief
 • Je kunt zelfstandig te werk gaan
 • Je hebt een gezonde dosis humor!

Herken jij jezelf hierin en lijkt het jou leuk om bij ons aan de slag te gaan?

Ben jij enthousiast geworden naar aanleiding van bovenstaand profiel? Solliciteer dan vandaag nog! Dat kan via onderstaand formulier, of stuur een mail met daarin jouw motivatie naar Melissa van Dijk via werken@bureautromp.nl. Heb je vragen over de onderzoeksopdracht? Bel ons via: 030 227 0000.

  Chat openen
  1
  💬 Heb je hulp nodig?
  Hi! Kan ik je ergens mee helpen? Open de chat en stel je vraag.