Slimmer werken,
daar helpen wij organisaties bij

Bureau Tromp is ‘Great Place To Work’Certified!

In september heeft Bureau Tromp vol ingezet op het Great Place to Work (GPtW) onderzoek om de komende jaren een steeds betere werkomgeving te creëren. We hebben bij het eerste onderzoek een mooie integrale score neergezet waardoor we ons een Great Place to Work mogen noemen. Daar zijn we trots op!

Naast het koesteren van al het ‘goede’ betekent dit zeker niet dat we ‘er al zijn’ en/of niets te verbeteren hebben. Integendeel, we weten allemaal dat er altijd iets te verbeteren is. Met elkaar gaan we werken aan een nog betere werkomgeving!

De certificering van Great Place To Work is gebaseerd op het Trust Index-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit een vragenlijst van 60 stellingen. Deze vragenlijst meet vijf universele waarden: geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap. Bij een score van 70% of hoger op de Trust Index is de organisatie gecertificeerd, Bureau Tromp heeft een score van 80% behaald. 

Great Place to Work BT
Betrouwbaarheid is de aanpak die consistent effectief is, ongeacht de omstandigheden. Great Place To Work fungeert wereldwijd als de toonaangevende autoriteit op het gebied van organisatiecultuur. Al meer dan 30 jaar hebben ze erkend dat vertrouwen de essentiële factor is voor een goede werkgeversrelatie.

Wil jij deel uit maken van ons team? Bekijk de vacatures of neem contact met ons op via info@bureautromp.nl of 030 227 0000.

Chat openen
1
💬 Heb je hulp nodig?
Hi! Kan ik je ergens mee helpen? Open de chat en stel je vraag.