Slimmer werken,
blije klanten

Coronabeleid: Virtual Classrooms

Deelnemer zwaait naar beeldscherm

Vanwege het Coronavirus zullen wij vanaf heden tot 1 juni 2020 al onze trainingen alleen nog geven in onze Virtual Classrooms (Virtuele Trainingsruimtes). Dit betekent dat iedereen al onze trainingen vanaf een eigen locatie (thuis of op kantoor) kan volgen. Het enige dat hiervoor nodig is, is een laptop met microfoon en camera.

 • Dit alles geldt voor zowel de individueel geboekte open inschrijving trainingen alsmede de in-company trainingen.
 • Alle trainingen die starten vanaf 1 juni 2020 zullen vooralsnog ‘gewoon’ weer op onze trainingslocaties plaatsvinden.

Belangrijke uitgangspunten Coronabeleid

 • Wij volgen te allen tijde de richtlijnen van het RIVM
 • Tot en met 1 juni vinden de trainingen digitaal plaats. Reeds ingeschreven deelnemers ontvangen hierover meer informatie.
 • Onze digitale trainingen bieden hetzelfde resultaat als offline trainingen. Hierin hebben we veel aandacht voor het oefenen met de aangereikte theorie. De praktijksimulaties in onze trainingen hebben we omgebouwd tot digitale simulaties zodat je Lean écht ervaart. Bovendien zul je kennismaken met handige online tools die je direct op afstand in kunt zetten in jouw team(s)
 • Dit beleid is nu van kracht maar kan wijzigen wanneer men richtlijnen vanuit het RIVM aanpast

Vragen over trainingen

 • Welke richtlijnen van het RIVM volgt Bureau Tromp?

Alle richtlijnen vanuit het RIVM worden gevolgd. De trainingen worden tot 1 juni online verzorgd.

 • Kan ik mezelf gewoon inschrijven voor trainingen op de website?

Je kunt je gewoon inschrijven voor de trainingen. Tot 1 juni vinden trainingen digitaal plaats. Voor nu willen wij de trainingen na 1 juni offline klassikaal door laten gaan. Wanneer de regering de corona-maatregelen verlengt kan het zijn dat ook trainingen na 1 juni digitaal plaatsvinden.

 • Hoe weet ik of mijn training doorgaat?

Alle trainingen gaan door. Afhankelijk van de periode waarin de training valt en de corona-maatregelen die gelden vindt de training digitaal of klassikaal plaats.

 • Kunnen in-company trainingen doorgaan?

In-company trainingen gaan gewoon door op de afgesproken datum. Tot 1 juni zullen de trainingen digitaal plaatsvinden. De trainer neemt hierover contact op. Wanneer een klassikale training op kantoor gewenst is, neem dan contact met ons op.

 • Is het op dit moment mogelijk nieuwe in-company trainingen te plannen?

Dit is mogelijk. Het makkelijkste is om ons even te bellen. Dan ontvang je binnen enkele dagen een offerte op maat.

 • Kan ik mijn training kosteloos annuleren?

Een training kosteloos annuleren is niet mogelijk. Op het moment van inschrijven wordt een zakelijke overeenkomst aangegaan en die blijft in stand. Wel zijn we flexibel in het moment waarop je deelneemt aan de training.

Heb je andere vragen?

Laat het ons weten via 030 227 0000 of info@bureautromp.nl. We helpen je graag verder en kunnen zo deze lijst verder uitbreiden.

Contact

[sg_popup id=1]